Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Θα είναι σοκ αν δεν περάσει τη Μακάμπι - Φαβορί και με Απόλλωνα αλλά… - Μεγάλο όπλο ο Ντιγκινί"
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-18 20:30:00

"Θα είναι σοκ αν δεν περάσει τη Μακάμπι - Φαβορί και με Απόλλωνα αλλά… - Μεγάλο όπλο ο Ντιγκινί"

του Γιώργου Κτενά
"Θα είναι σοκ αν δεν περάσει τη Μακάμπι - Φαβορί και με Απόλλωνα αλλά… - Μεγάλο όπλο ο Ντιγκινί"

Το πλούσιο ρόστερ των Κύπριων, το ουδέτερο γήπεδο και ο Πινακάς! Με αφορμή τον... επόμενο αντίπαλο του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, εφόσον αποκλείσει τους Ισραηλινούς, το Sportdog.gr παρουσιάζει τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ολυμπιακός: Με τον Απόλλωνα Λεμεσού κληρώθηκαν οι Πειραιώτες, αν ξεπεράσουν το εμπόδιο της Μακάμπι Χάιφα, και το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Στέλιο Αναστασίου, καλό συνάδελφο από την Κύπρο και το kerkida.net, για να μάθουμε περισσότερα για την ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Μεγαλόνησο την περασμένη αγωνιστική περίοδο.
 
"Θα ήθελαν να αποφύγουν τον Ολυμπιακό, αυτό ήταν το κλίμα που υπήρχε γενικότερα στον Απόλλωνα. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι φαβορί ο Ολυμπιακός, αλλά θα παλέψει ο Απόλλωνας. Τον είδα στα φιλικά τον Ολυμπιακό, τον περίμενα καλύτερο βέβαια, αλλά είναι λογικό ότι ακόμα δεν είναι έτοιμος. Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη από τώρα, αλλά είναι φαβορί και έστω και δύσκολα θα τα καταφέρει. Θα είναι έκπληξη και μεγάλο σοκ αν δεν τα καταφέρει να προκριθεί από τη Μακάμπι", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, o καλός συνάδελφος από την Κύπρο.
 
 Ποιους να προσέξει ο Ολυμπιακός από τον Απόλλωνα;
 
"Θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον Απόλλωνα, μόλις την Κυριακή έδωσε το πρώτο του φιλικό. Η ενίσχυση δεν έχει τελειώσει ακόμα, γιατί ψάχνει 2-3 παίκτες τουλάχιστον. Οι ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν πέρσι ήταν ο τερματοφύλακας Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς, ο Βαλεντίν Ρομπέρζ που είναι ο ηγέτης στην άμυνα τα τελευταία χρόνια (κάποτε ήταν στον Άρη), ο Ίσρα Κολ που ήρθε αθόρυβα από τη Σούπερ Λιγκ χωρίς να προκαλέσει αίσθηση η μεταγραφή του και ο Ιωάννης Πίττας που είναι σταθερή αξία στην επίθεση. Ο Ντιγκινί (που ήταν στον Άρη) είναι ένα μεγάλο… όπλο για τον Απόλλωνα που αναμένεται να ενεργοποιηθεί ξανά μετά τον τραυματισμό του που τον άφησε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα την περασμένη σεζόν. Υπάρχουν κι άλλοι ικανότατοι παίκτες στο ρόστερ του Απόλλωνα".


  
Πώς χρειάζεται να παίξει ο Ολυμπιακός με τον Απόλλωνα, για να έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση;
  
"Το γνωρίζει καλύτερα ο κύριος Μάρτινς, που είναι εξαιρετικός προπονητής και θα διαβάσει καλά τον Απόλλωνα. Ο Απόλλωνας θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα για να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για 1η φορά στην ιστορία του. Σε λίγους μήνες μπαίνει στο νέο του γήπεδο και γενικότερα επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός. Θα είναι και το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Απόλλωνα, αλλά ως ομάδα έχει αρκετή ισορροπία στις γραμμές, πιέζει ψηλά, θέλει να ανακτά γρήγορα τις μπάλες, να βάζει πίεση στον αντίπαλο, είναι ομάδα με αρκετά τρεξίματα, δύναμη, αλληλοκαλύψεις. Και φέτος ο Απόλλωνας θα δώσει τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια στη Λευκωσία και στο... ουδέτερο ΓΣΠ. Εντούτοις, σε αυτό το γήπεδο ο Απόλλωνας πέτυχε σπουδαία πράγματα στην Ευρώπη (σ.σ τέσσερις προκρίσεις στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ".
 
Ο Πινακάς που αγωνίζεται, πλέον, στον Απόλλωνα, στον Ολυμπιακό δεν θα έβρισκε ούτε φέτος θέση στην 23άδα αλλά ο Απόλλωνας μπορεί να τον έχει βασικό.
  
"Δεν είναι σίγουρο ότι θα παίζει βασικός, έχει να ανταγωνιστεί Πίττα, Ντιγκινί, Νταμπό και Γιάνγκα. Έχει αξιόλογους επιθετικούς ο Απόλλωνας. Αν είναι ο Πινακάς της Λάρισας, θα έχει καλές πιθανότητες για να έχει βασικό ρόλο. Τον ήθελαν και πέρσι και μπορεί να δώσει πολλά πράγματα στην επίθεση. Στο πρώτο φιλικό έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελός Γερμανός με ελληνικά υλικά! Ρεκόρ, γήπεδο και φορ Ολυμπιακού - Μεταγραφή από Ρέντη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags