Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Εξτρέμ 20 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - Δεν έχει τέτοιο παίκτη ο Μαρτίνς - Κίνδυνος για… Ονιεκούρου"
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-18 21:31:00

"Εξτρέμ 20 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - Δεν έχει τέτοιο παίκτη ο Μαρτίνς - Κίνδυνος για… Ονιεκούρου"

του Γιώργου Κτενά
"Εξτρέμ 20 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - Δεν έχει τέτοιο παίκτη ο Μαρτίνς - Κίνδυνος για… Ονιεκούρου"

Η... αναβάθμιση στα άκρα, ο Ποντένσε και η μεγάλη του μεταγραφή. Ποιο είναι το νέο όνομα που απασχολεί τους Πειραιώτες, η εντυπωσιακή καριέρα του, τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και γιατί προβληματίζει λόγω των τελευταίων του σεζόν.

Τον διεθνή Βέλγο εξτρέμ τής Χέρτα, Ντόντι Λουκεμπάκιο, έχει ψηλά στη λίστα του ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό.

Το Sportdog.gr επικοινώνησε με τον Ανέστη Ζαχαράκη, έναν από τους καλύτερα καταρτισμένους δημοσιογράφους στην Ελλάδα για το γερμανικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες.

"20 εκατ. για να πάει στη Χέρτα - Γρήγορος, ψηλός, συγκλίνει και εκτελεί με το αριστερό - Ποιοτική ντρίπλα"

"Ήταν περίπτωση παίκτη για να κάνει τη διαφορά σε καλή γερμανική ομάδα, 20 εκατ. τον απέκτησε η Χέρτα από τη Γουτόφορντ, αν και η τιμή του δεν πρέπει να ήταν πάνω από 7-8 εκατ. Ουσιαστικά η καλή του χρονιά ήταν όταν ήταν δανεικός στη Φορτούνα. Στη Χέρτα έκανε μια καλούτσικη σεζόν αλλά τη δεύτερη δεν ήταν καλός. Πήγε δανεικός στη Βόλφσμπουργκ και ψιλοχάθηκε", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος.

Πώς είναι τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του;

"Έχει πολύ καλά ατομικά στοιχεία, είναι γρήγορος, ψηλός, παίζει δεξιά αλλά συγκλίνει και εκτελεί με το αριστερό, έχει ποιοτική ντρίπλα αλλά δεν είναι Ποντένσε. Του λείπει το νεύρο και ο τσαμπουκάς, δεν είναι καλός στις προσωπικές μονομαχίες όταν σκληραίνει το παιχνίδι. Είναι ασταθής, ενώ φαινόταν ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Μπουντεσλίγκα, τελικά δεν είναι για τοσο ψηλά. Δεν έχει ηγετικά χαρακτηριστικά, αν και είναι καλός στο ανοιχτό γήπεδο, με ικανοποιητική ντρίμπλα, έχει διορατικότητα. Δημιουργεί φάσεις για τον εαυτό του και για συμπαίκτες. Αλλά είναι ασταθής".

"Κανονικός εξτρέμ για Ολυμπιακό - Καλύτερος από Ονιεκούρου - Κατευθείαν βασικός για το απρόβλεπτο"

Θεωρείς ότι μπορεί να σταθεί στον Ολυμπιακό;

"Και μόνο που θα έρθει, θα είναι κανονικός εξτρέμ. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει μόνο έναν κανονικό εξτρέμ και αυτός είναι, συνήθως, τραυματίας: Αναφέρομαι στον Γκάρι Ροντρίγκες. Ο Ζινκερνάγκελ είναι πιο πολύ 10άρι, ο Μασούρας είναι περισσότερο σαν δεύτερος επιθετικός. Με αυτή την έννοια είναι αναβάθμιση το να αποκτηθεί ο Λουκεμπάγκιο".

Σε σχέση με τον Ονιεκούρου τι θα έλεγες;

"Καλύτερη περίπτωση από τον Ονιεκούρου, αλλά δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς ότι στα δύσκολα θα βγει μπροστά. Θα κάνει ντρίπλα αλλά αν χάσει την μπάλα δεν τρέχει και τίποτα. Μασάει στα δύσκολα".

Έρχεται και παίζει βασικός;

"Κατευθείαν βασικός δεξιός εξτρέμ, θα δώσει κάτι απρόβλεπτο. Αλλά μπορεί να βρει κάτι καλύτερο θεωρώ ο Ολυμπιακός. Το πρόβλημα είναι η διάρκειά του. Μπορεί να παίξει 1 ματς του ύψους και 7 του βάθους, έχει υψηλό ταβάνι και πολύ χαμηλο πάτωμα. Στα καλά του θα ξεσηκώσει το Καραϊσκάκη και στα κακά του θα είναι δεύτερος Ονιεκούρου. Άρα είναι το κίνητρο που θα έχει όταν έρθει στην Ελλάδα αλλά και πώς θα τον αξιοποιήσουν εδώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θα είναι σοκ αν δεν περάσει τη Μακάμπι - Φαβορί και με Απόλλωνα αλλά… - Μεγάλο όπλο ο Ντιγκινί"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags