Facebook Pixel Μπαράκ Μπακχάρ: Ατάκες που θα συζητηθούν από τον τεχνικό της Μακάμπι για Ολυμπιακό - Τι είπε για Πλάνιτς και ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-19 21:14:00

Ατάκες που θα συζητηθούν από τον τεχνικό της Μακάμπι για Ολυμπιακό - Τι είπε για Πλάνιτς και ΑΕΚ

Sportdog Team
Ατάκες που θα συζητηθούν από τον τεχνικό της Μακάμπι για Ολυμπιακό - Τι είπε  για Πλάνιτς και ΑΕΚ

Ο Μπαράκ Μπακχάρ τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι έχει 30 ποιοτικούς παίκτες ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον Σέρβο στόπερ που φαίνεται ότι κοντά στην μεταγραφή του στην Ένωση.

Μπαράκ Μπακχάρ: Τόσο στον προσεχή αγώνα με τον Ολυμπιακό, όσο και στο μέλλον του Πλάνιτς και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον στόπερ της ομάδας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Μακάμπι Χάιφα.

"Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για τον Ολυμπιακό, η ιστορία μιλάει από μόνη της. Με ένδοξο παρελθόν στο Champions League, γνωρίζουμε πως είναι μία δυνατή ομάδα, αλλά έχουμε προετοιμαστεί. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Η φάση της ομάδας μας είναι η πίεση, θέλουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Είτε προκαλέσει έκπληξη, είτε όχι, δεν έχει σημασία. Εάν το κάνουμε σωστά, δεν έχει σημασία τι θα κάνει η άλλη πλευρά. Είναι δύσκολο να προετοιμαστείς για μία ομάδα με 30 ποιοτικούς παίκτες. Οι οπαδοί μας θα είναι ένα μεγάλο αβαντάζ".

Ακόμη ρωτήθηκε και για τον Πλάνιτς, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ: "Δεν πρέπει να τον ξεχνάτε, είναι συγκεντρωμένος στην ομάδα, είναι αποφασισμένος και θέλει να βοηθήσει την ομάδα κάνοντας ένα καλό παιχνίδι", είπε ο Μπαράκ Μπακχάρ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags