Facebook Pixel ΑΕΚ: Ο Ολυμπιακός φέρνει στόπερ στον Αλμέιδα! Τότε «σκάει» μεταγραφή – Μία ακόμα προσθήκη για την άμυνα
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-20 09:07:00

Ο Ολυμπιακός φέρνει στόπερ στον Αλμέιδα! Τότε «σκάει» μεταγραφή – Μία ακόμα προσθήκη για την άμυνα

Sportdog Team
Ο Ολυμπιακός φέρνει στόπερ στον Αλμέιδα! Τότε «σκάει» μεταγραφή – Μία ακόμα προσθήκη για την άμυνα

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και του παρτενέρ του στην πίσω γραμμή της Ένωσης.

ΑΕΚ: Ο Ολυμπιακός φέρνει στόπερ στον Αλμέιδα! Τότε «σκάει» μεταγραφή – Μία ακόμα προσθήκη για την άμυνα - Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και του παρτενέρ του στην πίσω γραμμή της Ένωσης.

Η περίπτωση του Μπόγκνταν Πλάνιτς είναι πολύ ψηλά στην ΑΕΚ για την ενίσχυση της άμυνας. Η Ένωση προσφέρει στη Μακάμπι Χάιφα 1,3 εκατ.Ευρώ και συμβόλαιο 700.000 Ευρώ στον Σέρβο στόπερ, η υπόθεση του οποίου προχωρά παρότι στο Ισραήλ περίμεναν αντίθετη εξέλιξη, αλλά η Ένωση με την προσφορά της τους... έδεσε χειροπόδαρα.

Ακόμα και ο ιδιοκτήτης της Μακάμπι Χάιφα πλέον παραδέχεται πως δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την πρόταση της ΑΕΚ για τον Σέρβο στόπερ. Οπότε να αναμένουμε σύντομα εξελίξεις. Πότε. Τελειώνει η υπόθεση μετά τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα.

«Πλάνιτς και ένας ακόμα στόπερ μέσα στον Ιούλιο», αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», η οποία υποστηρίζει, ότι αποφασίζουν στην Ένωση για τον παρτενέρ του 30χρονου, ανάμεσα σε τέσσερις δυνατές περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών.

Στο... υπόγειο του πρωτοσέλιδου πάντως αναφέρεται η περίπτωση του Μπάστος, ο οποίος περιμένει την κλήση της ΑΕΚ. Πρόκειται για μία περίπτωση που προτάθηκε μέσω του Ιταλού ατζέντη, Φεντερίκο Παστορέλο.

Ο 31χρονος διεθνής Αγκολέζος έμεινε ελεύθερος από την Αλ Αΐν και αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Ροστόφ ως δανεικός, ενώ επέστρεψε στη Σαουδική Αραβία λόγω του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας και μέτρησε 15 συμμετοχές, έχοντας επίσης ένα γκολ και μία ασίστ.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί για τέσσερα χρόνια στη Λάτσιο, μετρώντας 68 συμμετοχές και είναι 54 φορές διεθνής με την Αγκόλα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags