Facebook Pixel ΑΕΚ - Ματίας Αλμέιδα: "Αλμέιδα όπως Πογέτ - Ανεβαίνει επίπεδο η ΑΕΚ με στόπερ - Θέλει γκολτζή και άλλες 4 μεταγραφές"
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-21 16:20:00

"Αλμέιδα όπως Πογέτ - Ανεβαίνει επίπεδο η ΑΕΚ με στόπερ - Θέλει γκολτζή και άλλες 4 μεταγραφές"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Αλμέιδα όπως Πογέτ - Ανεβαίνει επίπεδο η ΑΕΚ με στόπερ - Θέλει γκολτζή και άλλες 4 μεταγραφές"

Η καλύτερη τριάδα των χαφ και οι παίκτες που λείπουν από την 11αδα! Ρεπόρτερ της Ένωσης μιλά στο Sportdog για τα μεταγραφικά και τις ανοικτές υποθέσεις της ομάδας του Δικέφαλου αετού.

Την άποψη, ότι ο Ματίας Αλμέιδα έχει το πάθος που λείπει από την ΑΕΚ και πως θυμίζει Γκουστάβο Πογέτ, εξέφρασε ο Νίκος Κιτσιγιάννης. Ο ρεπόρτερ της Ένωσης στην εφημερίδα «Τα Νέα» μίλησε στο Sportdog και σχολίασε την επικαιρότητα της ομάδας, υποστήριξε, ότι χρειάζονται προσθήκες ανάλογες με αυτές που έγιναν στο χώρο του κέντρου, ενώ στο τέλος χαρακτήρισε μεγάλη υπόθεση την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ανέγερση της OPAP ARENA.

Ματίας Αλμέιδα, ποιά είναι η άποψή σου για τον προπονητή και πως σου φάνηκαν τα λεγόμενά του για το όραμά του για την ΑΕΚ;

«Νομίζω πως είναι ενας προπονητής που ταιριάζει στην ΑΕΚ. Έχει το πάθος που έλειπε από τον πάγκο της ομάδας. Μου θυμίζει σε φιλοσοφία τον Πογέτ και αυτό το… εγχείρημα πήγε καλά για την ΑΕΚ».

Η Ένωση έχει ανακοινώσει Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον, Πινέδα και συμπληρώνει το παζλ στη μεσαία γραμμή, φτιάχνοντας μία φρέσκια συνταγή στο χώρο του κέντρου. Πώς σου φαίνονται ως επιλογές και τί μπορούν να δώσουν στο παιχνίδι της ομάδας;

«Είναι δεδομένο πως ο αύξονας έχει αναβαθμιστεί. Η ΑΕΚ άλλαξε επίπεδο στο κέντρο όμως χρειάζεται αντίστοιχες κινήσεις και στις υπόλοιπες γραμμές».

Μετά τον άξονα η προσοχή επικεντρώνεται στο κέντρο της άμυνας! Πολύ ψηλά παίζει το όνομα του Πλάνιτς. Πώς σου φαίνεται σαν περίπτωση, τί μπορεί να προσφέρει και ποιά είναι τα δεδομένα στην υπόθεση; Ποιά άλλα ονόματα φλερτάρουν για στόπερ;

«Είναι ένα στόπερ που παίζει για την ΑΕΚ από πέρυσι. Τότε δεν υπήρχαν οι συνθήκες να προχωρήσει η περίπτωση. Εννοείται ότι θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα».

Σε ποιές άλλες θέσεις θεωρείς, ότι χρειάζεται προσθήκη η ομάδα;

«Πέρα από τα στόπερ, η ΑΕΚ θέλει έναν ακραίο με κύριο προσόν την ταχύτητα και ένα φορ που να θέλει το γκολ. Επίσης, παρότι μεταγραφικά δεν φαίνεται διάθεση για ενίσχυση στα άκρα της άμυνας, νομίζω πως η ΑΕΚ θέλει δύο βασικούς ακραίους αμυντικούς…»

Πώς περιμένεις την επιστροφή της ομάδας εκεί;

«Είναι μεγάλη υπόθεση για την ΑΕΚ το νέο γήπεδο και σίγουρα θα την βοηθήσει σημαντικά για να γίνει ξανά πρωταγωνίστρια».



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελάθηκαν οι ΑΕΚτζήδες με Πλάνιτς κόντρα σε Ολυμπιακό - Ανίκητος παντού - Τον "κλέβει" ο Τίγρης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags