Facebook Pixel "Έσκασε’ τώρα: Τέλος οριστικά από την ΑΕΚ, τον ανακοίνωσε η νέα του ομάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-21 17:01:00

"Έσκασε’ τώρα: Τέλος οριστικά από την ΑΕΚ, τον ανακοίνωσε η νέα του ομάδα!

Sportdog Team
"Έσκασε’ τώρα: Τέλος οριστικά από την ΑΕΚ, τον ανακοίνωσε η νέα του ομάδα!

Ξένος παίκτης αποτελεί παρελθόν από τον Δικέφαλο και μάλιστα βρήκε ήδη τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.
 

ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε επίσημα η μεταγραφή του Μουαμέρ Τάνκοβιτς στην Πάφο.

Η κυπριακή ομάδα απέκτησε τον Σουηδό μεσοεπιθετικό, ο οποίος αποχαιρέτησε την ΑΕΚ μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με όσα διαρρεόνται από την ΑΕΚ, οι Κιτρινόμαυροι θα διατηρήσουν στην κατοχή τους το 50% των δικαιωμάτων του Τάνκοβιτς, κάτι που σημαίνει ότι η μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί υπό το καθεστώς συνιδιοκτησίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

(GR) Πάφος, 21 Ιουλίου 2022 – Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου, διεθνή Σουηδού ποδοσφαιριστή Muamer Tanković.

Ο Muamer Tanković, 27 ετών (22/02/1995) αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης αλλά μπορεί να αναπτυχθεί και στην δεξιά πτέρυγα αλλά και ως μέσο-επιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ομάδες υποδομής της IFK Norrköping. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής της Fulham FC φτάνοντας μέχρι την Α’ ομάδα αγωνιζόμενος στην Premier League Αγγλίας. Επόμενος σταθμός του η AZ Alkmaar στην κορυφαία κατηγορία της Ολλανδίας και στη συνέχεια η Hammarby IF Σουηδίας. Τελευταίος σταθμός του η Α.Ε.Κ Αθηνών στη Super League Ελλάδος.

Ο Tanković αγωνίστηκε σε όλες τις Εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων της Σουηδίας και είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα ανδρών, ενώ έχει αγωνιστεί και με την Ολυμπιακή ομάδα της χώρας του.

Διαθέτει τεράστια εμπειρία στα Ευρωπαϊκά γήπεδα και έχει αγωνιστεί σε όλες τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA, καθώς και στο Euro 2020. Έχει αγωνιστεί σε συνολικά 284 αγώνες σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις έχοντας στο ενεργητικό του 87 τέρματα και 45 τελικές πάσες.

Καλωσορίζουμε το Muamer στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αλμέιδα όπως Πογέτ - Ανεβαίνει επίπεδο η ΑΕΚ με στόπερ - Θέλει γκολτζή και άλλες 4 μεταγραφές"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags