Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Το έχουν... σίγουρο στη Βουλγαρία - "Δεν θα έχει πρόβλημα ο ΠΑΟΚ με Λέφσκι"
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-21 18:33:00

Το έχουν... σίγουρο στη Βουλγαρία - "Δεν θα έχει πρόβλημα ο ΠΑΟΚ με Λέφσκι"

Sportdog Team
Το έχουν... σίγουρο στη Βουλγαρία - "Δεν θα έχει πρόβλημα ο ΠΑΟΚ με Λέφσκι"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε άνθρωπος που ζει και εργάζεται στην γειτονική χώρα όπου ανέφερε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει την πρόκριση.

ΠΑΟΚ: Για το παιχνίδι του Δικεφάλου του Βορρά με τη Λέφσκι μίλησε ο κ. Κυριακόπουλος, που βοηθά στη μετάφραση, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας ότι αν το σύνολο του Λουτσέσκου είναι σοβαρό δεν θα έχει πρόβλημα.

«Θα βρεθώ στο παιχνίδι σήμερα για να κάνω τη μετάφραση. Η Λέφσκι είναι μια από τις δύο μεγαλύτερες ομάδες της χώρας. Βρίσκεται σε περίοδο ανάκαμψης, βγήκε στην Ευρώπη μετά από τρία χρόνια και υπάρχει ενθουσιασμός. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Ο σοβαρός ΠΑΟΚ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, το λένε και οι ίδιοι. Σέβονται την ομάδα και ξέρουν ότι είναι καλύτερος τους. 

Έχουν την αίσθηση για τον ποιον αντίπαλο αντιμετωπίζουν. Οι πέντε μεγάλες απουσίες θα δυσκολέψουν περισσότερο το έργο τους. Η μόνη περίπτωση να έχει πρόβλημα ο ΠΑΟΚ είναι ο χρόνος που γίνεται καθώς δεν έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια του. Αν γινόταν τον Σεπτέμβριο δεν θα το συζητούσαμε καν», είπε για τον αγώνα του ΠΑΟΚ ο κ. Κυριακόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags