Facebook Pixel Λέφσκι Σόφιας - ΠΑΟΚ: Μεγάλη έκπληξη στην 11άδα ΠΑΟΚ - Ποιοι κάνουν ντεμπούτο - Απρόοπτο με Βιεϊρίνια πριν τη σέντρα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-21 19:32:00

Μεγάλη έκπληξη στην 11άδα ΠΑΟΚ - Ποιοι κάνουν ντεμπούτο - Απρόοπτο με Βιεϊρίνια πριν τη σέντρα!

Sportdog Team
Μεγάλη έκπληξη στην 11άδα ΠΑΟΚ - Ποιοι κάνουν ντεμπούτο - Απρόοπτο με Βιεϊρίνια πριν τη σέντρα!

Δείτε αναλυτικά τις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αρχική ενδεκάδα του Δικεφάλου στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, με αντίπαλο τη Λέφσκι Σόφιας.

Λέφσκι Σόφιας - ΠΑΟΚ: Οι Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Κάργας, Ντάντας και Κουαλιάτα κάνουν ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, καθώς επιλέχθηκαν να ξεκινήσουν στην αρχική ενδεκάδα από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Παράλληλα, στον πάγκο του Δικεφάλου βρίσκονται για πρώτη φορά οι νεοαποκτηθέντες Νάρεϊ και Τόμας, αλλά και ο Κούρτιτς, σε μια επιλογή-έκπληξη από τον Λουτσέσκου!

Παράλληλα, υπήρξε απρόοπτο πριν τη σέντρα, καθώς ο Βιεϊρίνια αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση και τέθηκε νοκ άουτ από την αναμέτρηση, με τον Σάστρε να παίρνει τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας.

Στο 4-3-3 του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Κοτάρσκι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργα και Σοάρες στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά. Αουγκούστο, Σβαμπ και Ντάντας συνθέτουν την τριάδα του κέντρου, με τους Ζίβκοβιτς, Κουαλιάτα στα άκρα της επίθεσης και τον Κούτσια στην κορυφή.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ίνγκασον, Κάργας, Ράφα Σοάρες, Σάστρε, Σβαμπ, Αουγκούστο, Ντάντας, Α. Ζίβκοβιτς, Κουαλιάτα, Κούτσιας.

Στον πάγκο: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Τσαούσης, Κούρτιτς, Φιλίπε Σοάρες, Κουλιεράκης, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Νάρεϊ, Τόμας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκούπα" στον ΠΑΟΚ, στην έξοδο έξι παίκτες - "Κόκκινο" Λουτσέσκου σε Μπότο - Φεύγει κορυφαίο ταλέντο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags