Facebook Pixel Τον... τελείωσε ο Μαρτίνς μετά τη Μακάμπι - Σκάει διπλή αποχώρηση - 15 εκατ. ζητά ο Μαρινάκης
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-23 20:23:00

Τον... τελείωσε ο Μαρτίνς μετά τη Μακάμπι - Σκάει διπλή αποχώρηση - 15 εκατ. ζητά ο Μαρινάκης

του Παναγιώτη Νικολάου
Τον... τελείωσε ο Μαρτίνς μετά τη Μακάμπι - Σκάει διπλή αποχώρηση - 15 εκατ. ζητά ο Μαρινάκης

Ποιος απογοήτευσε και ποιος φεύγει και φέρνει λεφτά! Στο Λιμάνι ετοιμάζονται προσεχώς να αποχαιρετήσουν δύο ποδοσφαιριστές, που παίζουν στην ίδια θέση, αλλά για διαφορετικούς λόγους. Ο ένας δανεικός και ο άλλος με περήφανη πώληση.

Ολυμπιακός: Ο αποκλεισμός του Ουσεϊνού Μπα από τη λίστα του Ολυμπιακού για ματς με τη Μακάμπι -παρ' ότι αρχικά είχε συμπεριληφθεί σε αυτή- κίνησε υποψίες ότι κάτι τρέχει με τον Σενεγαλέζο αμυντικό.

Επισήμως ο Μπα έμεινε εκτός λίστας λόγω ενοχλήσεων, όπως δήλωσε άλλωστε και ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς στο Ισραήλ. Ωστόσο, υπάρχει έντονη φημολογία σε Ελλάδα και Γαλλία ότι ο διεθνής άσος είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται έντονα στην πιάτσα των ατζέντηδων, έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από ομάδα της Γαλλίας για τον δανεισμό του Μπα και δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της περυσινής σεζόν ο Μπα είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Σεντ Ετιέν, η οποία κινήθηκε για τον δανεισμό του τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά εν τέλει το deal δεν προχώρησε.



"Ντου" από Νάπολι για τον Σισέ

Θυμίζουμε ότι στη Σεντ Ετιέν είχε αγωνιστεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό για έξι μήνες ο Παπέ Σισέ τη σεζόν 2020-21. Τελικά δεν έμεινε εκεί, καθώς οι Γάλλοι δεν μπόρεσαν να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού, εξέλιξη που αποδείχθηκε ευτυχής για τους Πειραιώτες.

Ο Σισέ επέστρεψε στο Λιμάνι καλύτερος, έγινε βασικός και αναντικατάστατος στην "ερυθρόλευκη" άμυνα και είδε τις μετοχές του στις ευρωπαϊκές αγορές να εκτοξεύονται. Έφτασε μάλιστα να καθιερωθεί στην Εθνική Σενεγάλης και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα από τον Μανέ και την παρέα του πριν λίγους μήνες.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός έχει... διαδεχθεί τον Μαντί Καμαρά, αποτελώντας πλέον τον αγαπημένο θέμα γραφής των ιταλικών ΜΜΕ. Έχουν "φουντώσει" τα σενάρια που τον με τη Νάπολι, η οποία αναζητά τον αντικαταστάτη του, συμπαίκτη του Σισέ στη Σενεγάλη, Καλιντού Κουλαμπαλί, που συνεχίζει στην Τσέλσι.

Πάντως, είναι γνωστό τοις πάσει πως ο Ολυμπιακός δεν "ξεπουλά" τα αστέρια του. Συνεπώς όποιος θέλει να αποκτήσει τον Σισέ θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Οι "μνηστήρες" είναι πολλοί, αφού η Νάπολι αποτελεί απλά την τελευταία χρονικά ομάδα που μπαίνει στον χορό για τον παίκτη. Το προηγούμενο διάστημα άλλωστε το όνομά του έπαιζε δυνατά σε Αγγλία (Έβερτον, Γουότφορντ, Γουέστ Χαμ) και Γαλλία (Ρεν). Ποια η στάση των Ερυθρολεύκων; Ότι δεν μπαίνουν καν σε συζητήσεις για τον Σισέ με λιγότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Πασχαλάκη για Ολυμπιακό - Στο μυαλό του... η Πρέμιερ - "Απαντάει" ο Μαρτίνς στην γκρίνια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags