Facebook Pixel Μόλις έσκασε: Μια ανάσα από μεταγραφή-έκπληξη ο Ολυμπιακός - Φούντωσαν οι φήμες για συμφωνία!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-23 23:25:00

Μόλις έσκασε: Μια ανάσα από μεταγραφή-έκπληξη ο Ολυμπιακός - Φούντωσαν οι φήμες για συμφωνία!

Sportdog Team
Μόλις έσκασε: Μια ανάσα από μεταγραφή-έκπληξη ο Ολυμπιακός - Φούντωσαν οι φήμες για συμφωνία!

Πήραν... φωτιά τα μεταγραφικά ρεπορτάζ των πρωταθλητών Ελλάδας. Έγκυρος δημοσιογράφος αναφέρει πως οι Ερυθρόλευκοι βρήκαν τον εκλεκτό για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και απομένουν λεπτομέρειες για να κλείσει η μεταγραφή.

Για την απόκτηση του Κορεάτη μέσο, Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ προχωρά ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα επισημαίνει ο Ιταλός δημοσιογράφος και ειδικός σε μεταγραφικά θέματα, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

«Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ, για τον οποίο ενδιαφέρονται οι Άουγκσμπουργκ και Λοριάν. Οι Έλληνες αυτή την στιγμή είναι πιο κοντά μετά από συζητήσεις κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ρομάνο σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ο διεθνής μέσος από τη Νότια Κορέα έχει συμβόλαιο με τη ρωσική Ρουμπίν Καζάν μέχρι το 2023, ωστόσο ψάχνεται να αποχωρήσει εκμεταλλευόμενος τον ειδικό όρο της FIFA, που διευκολύνει παίκτες να φύγουν από τη Ρωσία μετά τη στρατιωτική εισβολή της χώρας στην Ουκρανία.

Τους τελευταίους μήνες ο Χουάνγκ αγωνίστηκε ως δανεικός στην πατρίδα του με τη φανέλα της Σεούλ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις στο κέντρο, διακρίνεται για τα τρεξίματά του και είναι βασικός στην Εθνική της Νοτίου Κορέας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον... τελείωσε ο Μαρτίνς μετά τη Μακάμπι - Σκάει διπλή αποχώρηση - 15 εκατ. ζητά ο Μαρινάκης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags