Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νεότερα για Χουάνγκ: Στα "σκαριά" η σπουδαία κίνηση από Ολυμπιακό - Εξέλιξη που δείχνει μεταγραφή!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-24 12:31:00

Νεότερα για Χουάνγκ: Στα "σκαριά" η σπουδαία κίνηση από Ολυμπιακό - Εξέλιξη που δείχνει μεταγραφή!

Sportdog Team
Νεότερα για Χουάνγκ: Στα "σκαριά" η σπουδαία κίνηση από Ολυμπιακό - Εξέλιξη που δείχνει μεταγραφή!

Η μεταγραφή του Κορεάτη μέσου στους Ερυθρόλευκους φαίνεται πως μπαίνει στην τελική ευθείας της.

Πολύ κοντά στην μετακίνησή του στον Ολυμπιακό φέρεται να βρίσκεται ο Χουάνγκ Ιν-Μπέομ!

Όπως ενημέρωσε η ομοσπονδία της Κορέας, ο 25χρονος χαφ αποχώρησε από την αποστολή της εθνικής του ομάδας, που προετοιμάζεται για τον αγώνα με το Χονγκ Κονγκ, προκειμένου να διευθετήσει την μεταγραφή του σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα.

«Μετά από συζήτηση με το προπονητικό επιτελείο σχετικά με την προοπτική της μεταγραφής του στην Ευρώπη (σ.σ. δεν προσδιορίζεται η ομάδα), η παρουσία του Χουάνγκ Ιν-Μπέομ στην αποστολή της εθνικής Νότιας Κορέας ακυρώθηκε. Θα επιστρέψει στη Σεούλ», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ο Κορεάτης είχε ανακοινωθεί πριν μία εβδομάδα από την Σεούλ, εκμεταλλευόμενος το σχετικό παραθυράκι των FIFA/UEFA, το οποίο επιτρέπει σε παίκτες που αγωνίζονται σε ρωσικές και ουκρανικές ομάδες να αποχωρήσουν χωρίς επιπτώσεις για να αγωνιστούν σε άλλη ομάδα.

Παρόλα αυτά, η Σεούλ φαίνεται ότι δεν έχει πρόβλημα να επιτρέψει στον πρώην άσο της Ρούμπιν Καζάν να αποχωρήσει και να αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη, πιθανότατα για χάρη του Ολυμπιακού.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags