Facebook Pixel Ολυμπιακός: Άνω-κάτω ο Ολυμπιακός πριν τη Μακάμπι - Αυτόν... διώχνει o Χουάνγκ - Τέλος δύο "δυνατά" ονόματα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-26 14:50:00

Άνω-κάτω ο Ολυμπιακός πριν τη Μακάμπι - Αυτόν... διώχνει o Χουάνγκ - Τέλος δύο "δυνατά" ονόματα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Άνω-κάτω ο Ολυμπιακός πριν τη Μακάμπι - Αυτόν... διώχνει o Χουάνγκ - Τέλος δύο "δυνατά" ονόματα!

Οι αλλαγές στο ρόστερ και τα εκατομμύρια που δεν αξιοποιήθηκαν σωστά. Πώς η μεταγραφή του Νότιοκορεάτη οδηγεί στην έξοδο ακριβοπληρωμένο άσο της ομάδας και γιατί πρέπει να τον ακολουθήσει άλλος ένας ξένος. Ποιοι βρίσκονται στη... μαύρη λίστα;
 

Ολυμπιακός: Το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς έχει επικεντρωθεί στον απόλυτο βαθμό στον αγώνα με την Μακάμπι Χάιφα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τρέχουν και οι εξελίξεις με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στην αναμέτρηση με την ομάδα από το Ισραήλ.

Αρκετοί αναρωτιούνται τι γίνεται στον Ολυμπιακό με την περίπτωση του Πιέρ Κούντε, ο οποίος μπορεί να μην έκανε πέρσι την καλύτερη δυνατή χρονιά με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδος, ωστόσο προς το τέλος της είχε αντιστρέψει κάπως την κατάσταση που υπήρχε. 

Αυτό φάνηκε και από το γεγονός ότι στην καλοκαιρινή προετοιμασία των Πειραιωτών οι άνθρωποι της ομάδας ήθελαν να δείξει ότι μπορεί να σταθεί κανονικά. Ακόμη και να καθιερωθεί ως βασικός δηλαδή. Ο Καμερουνέζος άσος όντως μπήκε αρκετά δυναμικά στην προετοιμασία, ωστόσο στη συνέχεια κάπου... χάθηκε. Κάτι που έρχεται και... δένει με την προσθήκη του Χουάγκ στο ρόστερ, μιας και δεν βγαίνουν τα κουκιά για να χωρέσουν και οι δύο με ενεργό ρόλο στο ερυθρόλευκο ροτέισον.

Οπότε αναμένεται σύντομα να έχουμε εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Κούντε, ο οποίος δεν αποκλείεται να βρεθεί σε αναζήτηση ομάδας. Εξάλλου, πλέον υπάρχει συνωστισμός στα χαφ και είναι δεδομένο ότι κάποιοι θα αποχωρήσουν. Υπενθυμίζεται ότι ο Κούντε είχε έρθει το περασμένο καλοκαίρι από την Μάιντζ έναντι περίπου 1.8 εκατ. ευρώ, όμως η αξία του πλέον έχει σχετικά καθοδική πορεία. Και όλα αυτά για έναν παίκτη που κάποτε οι Γερμανοί δαπανούσαν 7.5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία τον ανέδειξε.

Μια σημαντική παράμετρος σε όλο αυτό είναι και το γεγονός πως μετά την προσθήκη του Χουάνγκ, ο Ολυμπιακός μαζί με αυτόν έχει σύνολο επτά ξένους! Τον Σισέ, τον Μπα, τον Μαντί Καμαρά, τον Αγκιμπού Καμαρά, τον Κούντε και τον Κανέ. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού γνωρίζουν ότι πρέπει να δηλώσουν πέντε, άρα δύο θα πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν. Ο Κούντε, λοιπόν, είναι ο ένας και μένει να φανεί εάν θα φέρει πρόταση κάποιος εκ των Σισέ, Μπα ή Καμαρά.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλληνας φορ στη λίστα Μαρτίνς - "Ζητούν 4 εκατ. ευρώ - Αντικαταστάτης του Τικίνιο, παίζει σε τριάδα"
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags