Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε καθόλα... ανέτοιμος στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς! Η ήττα με 2-0 από τη Λέφσκι, στη Σόφια, στο πρώτο παιχνίδι του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa Conferenece League χτύπησε καμπανάκι. Ο υπεύθυνος αυτής της πανωλεθρίας ήταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος απέδωσε την ήττα σε κάποιες σημαντικές παράμετρους στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

 
  • Πρώτον στο γεγονός, ότι η ομάδα του αιφνιδιάστηκε με το γκολ σε 44 δευτερόλεπτα. Υπέστη ψυχρολουσία και δεν μπορούσε να επιστρέψει από το ΣΟΚ.
  • Δεύτερον στο ότι χτίζεται κάτι καινούριγο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Έχουν γίνει 10 μεταγραφές, οι εφτά εκ των οποίων αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση της Βουλγαρίας.

Στην πρώτη προπόνηση μετά την ήττα από τη Λέφσκι, Λουτσέσκου και Μπότο, προσπάθησαν να αναπτερώσουν το ηθικό των ποδοσφαιριστών. Τους είπαν, ότι τους εμπιστεύονται για την πρόκριση. Τα λόγια των δύο ανδρών όμως δεν είναι αρκετά.

Και σήμερα θα πάρει τη σκυτάλη το αφεντικό του κλαμπ. Είναι η σειρά του Ιβάν Σαββίδη να επικοινωνήσει με τους παίκτες. Ο ηγέτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. όπως συνηθίζει πριν από κάθε μεγάλο παιχνίδι, θα έχει επικοινωνία με τους ποδοσφαιριστές.

Ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στη Ρωσία θα ζητήσει από τους παίκτες να αφήσουν πίσω ό,τι συνέβη στη Βουλγαρία και να τα δώσουν όλα για να βρίσκονται στην επόμενη φάση του Europa Conference League. Για το ματς της Πέμπτης υπάρχουν ακόμα μερικοί προβληματισμοί από πλευράς Λουτσέσκου για την 11άδα που θα παρατάξει στην Τούμπα.

Η έγνοια του Ρουμάνου εντοπίζεται στον παίκτη πίσω από τον φορ. Ο Ντάντας φέρεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα, ενώ ο Ρουμάνος τεχνικός φαίνεται πως το σκέφτεται να βάλει τον Κουλιάτα ή τον Μπίσεσβαρ στα άκρα, με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.