Facebook Pixel Άρης: Φτιάχνουν τον κόσμο του Άρη οι δηλώσεις Έλληνα προπονητή - "Είναι για μεγάλα πράγματα φέτος"
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-27 20:35:00

Φτιάχνουν τον κόσμο του Άρη οι δηλώσεις Έλληνα προπονητή - "Είναι για μεγάλα πράγματα φέτος"

Sportdog Team
Φτιάχνουν τον κόσμο του Άρη οι δηλώσεις Έλληνα προπονητή - "Είναι για μεγάλα πράγματα φέτος"

Έλληνας τεχνικός μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θεσσαλονίκης όπου και αναφέρθηκε στην πορεία των Κίτρινων στο μεταγραφικό παζάρι και τονίζοντας ότι μπορεί να κάνει το παραπάνω βήμα φέτος.

Νίκος Παπαδόπουλος: «Ο Άρης είναι για μεγάλα πράγματα φέτος», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», ο πολύπειρος προπονητής που όπως αποκάλυψε στην εκπομπή, πρόσφατα έγινε... παππούς.

«Δεν είναι καλά τα πράγματα στην Ελλάδα και θα δούμε τις επόμενες μέρες αν υπάρχει κάτι αξιόλογο. Αυτή την περίοδο είναι σημαντική για να βρει χημεία και ρυθμό η ομάδα ειδικά όταν έχει αποκτήσει πολλούς νέους παίκτες. 

Είναι λογικό ο προπονητής του Άρη να βάλει τους περισσότερους από το πρώτο παιχνίδι με την Γκόμελ στο σημερινό ματς. Ο Άρης είναι μία ομάδα με ποιότητα, ταχύτητα, φαντασία στο παιχνίδι της, με παίκτες ευφυείς κι αυτό που μου αρέσει είναι ότι κράτησε τον κορμό και ειδικά στη θέση του τερματοφύλακα και στο κεντρικό δίδυμο της άμυνας. Τρεις παίκτες με προσωπικότητα. Και μπροστά διαθέτει ο Άρης ποιότητα. 

Ο Γκρέι μου αρέσει ο τρόπος που κινείται στον αγωνιστικό χώρο και θα βρει ρυθμό και θα δώσει παραπάνω πράγματα στη συνέχεια. Ο Πάλμα είναι ένας ποδοσφαιριστής από πέρυσι που δείχνει καλά στοιχεία και ο Ιτούρμπε ξεκίνησε καλά. 

Όταν ξεκινάει ο Άρης και βλέπεις ότι είναι έξω ο περσινός MVP της ομάδας, Ντάνιελ Μαντσίνι, ο Ματέο Γκαρσία και όταν παίρνει παίκτες όπως οι Ζερβίνιο και Γκαρθία, δείχνει ότι φέτος πάει για μεγάλα πράγματα κι αυτό μου βγάζει ο Άρης με τις κινήσεις που έκανε. 

 Θέλει 2-3 ματς για να δούμε το στυλ που θα παίζει φέτος ο Άρης. Μπορεί το στυλ που παίζει ο Μπούργος να προέρχεται από του Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο προπονητής επιλέγει το σύστημα ανάλογα με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του και τον αντίπαλο», είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags