Facebook Pixel Άρης: Από το "πάνω ράφι" και ο στόπερ που "κυνηγάει" ο Καρυπίδης - Ξανά δυνατά και για Σάντι Μίνα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-28 10:15:00

Από το "πάνω ράφι" και ο στόπερ που "κυνηγάει" ο Καρυπίδης - Ξανά δυνατά και για Σάντι Μίνα!

Sportdog Team
Από το "πάνω ράφι" και ο στόπερ που "κυνηγάει" ο Καρυπίδης - Ξανά δυνατά και για Σάντι Μίνα!

Στον Άρη στρέφουν την προσοχή τους στην μεταγραφική ενίσχυση, με τον στόπερ και τον επιθετικό να μπαίνουν σε προτεραιότητα.

Μετά και τη νέα νίκη του με 2-1 επί της Γκόμελ, ο Άρης πέρασε στην επόμενη φάση των προκριματικών του Conference League και για τις επόμενες ημέρες στρέφεται στον μεταγραφικό σχεδιασμό, προχωρώντας τις επόμενες κινήσεις που αφορούν σε επιθετικό και στόπερ.

Στο θέμα του κεντρικού αμυντικού, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Άρη κυνηγούν μία περίπτωση από το "πάνω ράφι" και πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας. Είναι δύσκολη υπόθεση, αλλά οι ιθύνοντες του συλλόγου εμφανίζονται αισιόδοξοι πως θα καταφέρουν να την φέρουν εις πέρας.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις και στην υπόθεση του επιθετικού, με τον Σάντι Μίνα να έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Οι Θεσσαλονικείς απέσπασαν το "ναι" της Θέλτα, η οποία ενημέρωσε τον Ισπανό ότι βρίσκεται εκτός πλάνων της ομάδας του Βίγκο.

Οι Κίτρινοι μοιάζουν αποφασισμένοι να παίξουν τα... ρέστα τους για τον 27χρονο φορ, ο οποίος εκτιμάται ότι μετά τη νέα βελτιωμένη πρόταση του Άρη, θα πει το "ναι" και θα μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags