Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης - Ολυμπιακός: Παίρνει "σκούπα" ο Μαρινάκης -10 μεταγραφές, ανακοινώνει εξτρέμ και 10αρι - Τέλος κορυφαία ονόματα!
| 2022-07-29 11:04:00

Παίρνει "σκούπα" ο Μαρινάκης -10 μεταγραφές, συμφωνία με εξτρέμ και 10αρι - Τέλος κορυφαία ονόματα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Παίρνει "σκούπα" ο Μαρινάκης -10 μεταγραφές, συμφωνία με εξτρέμ και 10αρι - Τέλος κορυφαία ονόματα!

Ποιοι ακολουθούν τον Μαρτίνς στην έξοδο, ποιοι/πότε έρχονται Ελλάδα! Ραγδαίες εξελίξεις στο Λιμάνι, όπου σήμερα βγαίνει η ανακοίνωση για το "αντίο" στον Πορτογάλο προπονητή και ακολουθούν δύο σημαντικές ανακοινώσεις παίκτών. Ποιο το πλάνο και η... οργή στη διοίκηση.

Ένα τριήμερο καθοριστικών εξελίξεων ξεκινάει από σήμερα στον Ολυμπιακό, καθώς μετά το πρώτο 24ωρο που πέρασε από το… σοκ του αποκλεισμού από τη Μακάμπι, η διοίκηση έχει πάρει τις αποφάσεις της και προχωράει αποφασιστικά στην επόμενη ημέρα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, παρότι ο ίδιος διαφώνησε έντονα, υπερασπίστηκε τη θέση του και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι θα γυρίσει το κλίμα στις συζητήσεις που έγιναν την Πέμπτη, θα αποτελέσει πιθανότατα εντός της ημέρας παρελθόν και όλοι… τρέχουν για τον αντικαταστάτη του. Ήδη έχουν προταθεί δεκάδες προπονητές στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, έχουν γίνει τα πρώτα διερευνητικά τηλεφωνήματα και υπάρχει σχετική αισιοδοξία ότι δεν θα καθυστερήσει πολύ ο διάδοχος.

Από εκεί και πέρα όμως, παράλληλα θα τρέξουν και οι σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ, καθώς όπως σας ενημέρωσε το Sportdog.gr και με χθεσινό του ρεπορτάζ, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να αποχωρήσουν από του Ρέντη περισσότεροι από 15 παίκτες. Ήδη σας μεταφέραμε τα πρώτα ονόματα (Σισέ, Καμαρά, Κούντε, Τικίνιο, Ρέαμπσιουκ κ.α.) όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως όσα θα ανακοινωθούν, θα προκαλέσουν αίσθηση.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι οργισμένος με όσα είδε στα δύο παιχνίδια με τη Μακάμπι και δεν είναι τυχαίο πως ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί ούτε επισκεφτεί την ομάδα. Ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών έχει πάρει τις αποφάσεις και ήδη συζητάει με τους συνεργάτες του για το πλάνο της επόμενης ημέρας στον σύλλογο. Αυτό περιλαμβάνει αποχωρήσεις παικτών που θεωρούνταν μέχρι το βράδυ της Τετάρτης βασικοί και αναντικατάστατη, αλλά και μεταγραφές που θα προκαλέσουν… ντόρο.

Στο Λιμάνι θα φέρουν περισσότερους από 10 παίκτες, καθώς υπάρχει ειλημμένη απόφαση για την απόκτηση παικτών, ενώ θα περιμένουν στη συνέχεια να ικανοποιήσουν και τις απαιτήσεις του επόμενου προπονητή. Μάλιστα, υπάρχει έντονη φημολογία πως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ανακοινωθούν οι δύο πρώτοι, που θα είναι ένας πολύ καλός εξτρέμ και το 10αρι. Αμφότεροι θα προέρχονται από το υψηλότερο επίπεδο και θα έρθουν για ν αλλάξουν την εικόνα της ομάδας.

Επίσης, θα αποκτηθούν σίγουρα τερματοφύλακας (σας γράψαμε περί της φημολογίας για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη), αριστερός μπακ, πιθανότατα ένας ακόμα στόπερ, κεντρικός χαφ, ένας ακόμη εξτρέμ και επιθετικός αφού πλην του Τικίνιο θα φύγει και ο Χασάν!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηλεκτροσόκ στον Ολυμπιακό - Φεύγουν 15 παίκτες, top ονόματα - Φήμες για Φορτούνη και Πασχαλάκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags