Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Βόμβες" από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - "Δεν ταιριάζει η ανανέωση στον Λουτσέσκου"
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-30 10:43:00

"Βόμβες" από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - "Δεν ταιριάζει η ανανέωση στον Λουτσέσκου"

Sportdog Team
"Βόμβες" από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - "Δεν ταιριάζει η ανανέωση στον Λουτσέσκου"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από την Λέφσκι Σόφιας, αλλά στην ανανέωση που επιχειρείται να γίνει στην ομάδα.

Βασίλης Βασιλάκος: Για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη Λέφσκι Σόφιας και την ανανέωση που προσπαθεί να κάνει ο Δικέφαλος μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Για τον αποκλεισμό και τις ευθύνες: «Το ποιος φταίει, δεν με ενδιαφέρει. Με νοιάζει ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο πρόβλημα, δεν μπορεί να δημιουργήσει. Ο προπονητής δεν μπορεί να φτιάξει τη νέα ομάδα του ΠΑΟΚ. Αν είχαμε πάρει παίκτες 29 και 30 ετών, θα έκανε ομάδα και θα έπαιρνε πρωταθλήματα. Είναι προπονητής που θέλει να μεταφέρουν τα θέλω του στο γήπεδο. Η ανανέωση που παει να κάνει ο ΠΑΟΚ, δεν ταιριάζει στον Λουτσέσκου. Δεν έχουν την ικανότητα να διαλέξουν προπονητή που θα φτιάξει την ομάδα. Δεν σου εγγυάται κανείς ότι ο νέος προπονητής, αν έρθει, θα μπορεί να δουλέψει με νέα παιδιά»

Τι μπορεί να γίνει: «Να βάλουν το κεφάλι κάτω και να δουλέψουν. Πήραμε παίκτες που παίζουν σε άλλες θέσεις. Αν παίξουν στις θέσεις τους μπορεί να βελτιωθεί. Χρειαζόμαστε δυο παίκτες, έναν στο κέντρο και έναν μπροστά. Θέλουμε έναν παίκτη που να παίζει στο γήπεδο», είπε ο Βασίλης Βασιλάκος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags