Facebook Pixel Κώστας Τσιμίκας - Χρήστος Τζόλης: "Όχι σε Γιουβέντους για... Κλοπ ο Τσιμίκας - Ταιριάζει ο Γιαννούλης - Αυτό είναι το πρόβλημα του Τζόλη"
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-30 10:00:00

"Όχι σε Γιουβέντους για Κλοπ ο Τσιμίκας - Ταιριάζει ο Γιαννούλης - Αυτό είναι το πρόβλημα του Τζόλη"

του Γιώργου Κτενά
"Όχι σε Γιουβέντους για Κλοπ ο Τσιμίκας - Ταιριάζει ο Γιαννούλης - Αυτό είναι το πρόβλημα του Τζόλη"

Ο "Τσίμι" που έγραψε ιστορία στη Λίβερπουλ και γιατί απέτυχαν στη Νόριτς! Ποιο θα είναι το μέλλον του Χρήστου Τζόλη εκτός Αγγλίας και γιατί έφυγε χωρίς οψιόν, πόσο καλύτερος θα είναι φέτος στην Championship ο Γιάννούλης και το μέλλον του πρώην άσου του Ολυμπιακού στους "Κόκκινους"!
 

Κώστας Τσιμίκας - Χρήστος Τζόλης: Θέμα με αγγλικό άρωμα στο sportdog, καθώς με τη βοήθεια του δημοσιογράφου Αριστοτέλη Σαββίδη, που γνωρίζει πολύ καλά την Premier League, ξεσκονίσαμε τι έκαναν την προηγούμενη σεζόν Κώστας Τσιμίκας, Χρήστος Τζόλης και Δημήτρης Γιαννούλης, αλλά και ψάξαμε να βρούμε τι θα συμβεί με το μέλλον τους τη νέα αγωνιστική περίοδο.

"Έλλειμμα ποδοσφαιρικής παιδείας ο Τζόλης - Ενέργεια και πολλά τρεξίματα - Μπριζ και ΠΑΟΚ, αλλά..."

"Ο Τζόλης μπήκε στην αρχή και έκανε εντυπωσιακά πρώτα ματς, έχει βάλει γκολ και ασίστ το πρώτο διάστημα. Γενικά πήρε χρόνο στην αρχή από τον προηγούμενο προπονητή, αλλά δεν έδειξε ιδιαίτερα έτοιμος παικτικά για να ανταποκριθεί. Έχει ενέργεια και πολλά τρεξίματα, αλλά είναι θέμα έλλειψης ποδοσφαιρικής παιδείας για το επίπεδο που πήγε. Ίσως έκανε νωρίς το βήμα για την Αγγλία. Βέβαια, από την άλλη πλευρά, καλύτερα νωρίς παρά να πήγαινε σε ένα Βέλγιο και να "σκαλωνε" εκεί", ανέφερε αρχικά, μεσω του sportdog, ο καλός συνάδελφος.

Τι πιστεύεις ότι θα γίνει με την περίπτωσή του τη νέα αγωνιστική περίοδο;

"Το όνομά του γράφτηκε για την Μπριζ, ενώ και για τον ΠΑΟΚ είχε γραφτεί. Τελικά πήγε δανεικός χωρίς οψιόν στην Τβέντε για να πάρει παιχνίδια, καθώς δεν έχει οψιόν. Δεν μπορούσαν να τον πουλήσουν τώρα, δεν ήταν κατάλληλη στιγμή για να δώσει τον Τζόλη, μετά από μια κακή σεζόν. Γιατί για τη Νόριτς είναι επένδυση η μεταγραφή του".

"Καλύτερος επιθετικά ο Γιαννούλης - Κατάλληλος μπακ για τη Νόριτς - Θα μείνουν και οι δύο"

Πώς ήταν η φετινή θητεία του Γιαννούλη;

"Ο Γιαννούλης είχε πολύ πιο βασικό ρόλο από τον Τζόλη, είχε πιο πολλές συμμετοχές, ήταν περισσότερο στο ροτέισον αν και ήταν καλύτερα προσαρμοσμένος επειδή ήταν έξι μήνες νωρίτερα στην ομάδα. Είναι δύσκολο να κρίνεις έναν παίκτη που παίζει σε μέτρια προς κακή ομάδα. Ο Γιαννούλης δεν ανταποκρίθηκε στον ρόλο του, αλλά να τον κρίνουμε με σαφήνεια όταν είναι μέρος ενός συνόλου που υπολειτουργεί; Επιθετικά είναι ξεκάθαρα καλύτερος από ο,τι αμυντικά, για αυτό όταν ήταν πέρσι στην Τσάμπιονσιπ ήταν καλύτερος: Γιατί η Νόριτς είχε πρωτοβουλία, έπαιζε κυριαρχικό ποδόσφαιρο γιατί κυνηγούσε τη άνοδο, σε αντίθεση με την Πρέμιερ Λιγκ που δεν ανταποκρίθηκε με την ίδια επιτυχία".

Οπότε τη νέα σεζόν μένει με φανέλα βασικού;

"Και ο Τζόλης και ο Γιαννούλης έπαιξαν σε κάποια φιλικά, ο προπονητής είναι ίδιος - άρα τους ξέρει. Του Γιαννούλη του ταιριάζει η Τσάμπιονσιπ, είναι ο κατάλληλος πλάγιος μπακ αν θέλει να ανέβει η Νόριτς".

"Μεγάλη πρόοδο ο Τσιμίκας - Χτιστό σώμα και τρεξίματα - Τον πιστεύει πολύ ο Κλοπ"

Πώς είδες τον Τσιμίκα;

"Ηταν χρονιά εξέλιξης, τελείωσε με 26 συμμετοχές, είχε 6 ασίστ, αρκετά σημαντικό χρόνο συμμετοχής, έπαιξε πολύ περισσότερο σε σχέση με την πρώτη του χρονιά. Μεγάλη η πρόοδός του, όλοι ξέρουμε ότι έβαλε χρήσιμο γκολ στο παιχνίδι του Κυπέλλου, έχει γράψει ήδη το όνομά του στην ιστορία της Λίβερπουλ. Βελτιώθηκε πολύ, είναι πολύ πιο χτιστό το σώμα του, έχει καλύτερα τις μονομαχίες, τα τρεξίματα, τον υπολογίζει πολύ περισσότερο ο Κλοπ. Είναι βασικός στο ροτέισον, όχι ένας ακομα παίκτης στο ρόστερ".

Θεωρείς ότι τα σενάρια περί πώλησης δεν έχουν αξία;

"Είναι πολύ καλύτερος να είσαι δεύτερος στη Λίβερπουλ, παρά να φύγεις για να είσαι πρώτος στη Γιουβέντους που είναι ένα επίπεδο κάτω το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι θα μείνει στη Λίβερπουλ, γιατί τον πιστεύει πολύ και ο Κλοπ. Έχει υπομονή ο οργανισμός Λίβερπουλ για να τον περιμένει και να που τα πηγαίνει περίφημα".
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηλεκτροσόκ στον Ολυμπιακό - Φεύγουν 15 παίκτες, top ονόματα - Φήμες για Φορτούνη και Πασχαλάκη!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags