Facebook Pixel Ολυμπιακός - Φρανσουά Μοντεστό: Μοντέστο η... επιστροφή - Ανατροπή με τους "κομμένους" του Μαρτίνς - Μεγάλες αλλαγές για restart!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-30 12:55:00

Μοντέστο η... επιστροφή - Ανατροπή με τους "κομμένους" του Μαρτίνς - Μεγάλες αλλαγές για restart!

BoxtoBox
Μοντέστο η... επιστροφή - Ανατροπή με τους "κομμένους" του Μαρτίνς - Μεγάλες αλλαγές για restart!

Η εμφάνιση του Κορσικανού, οι μεταγραφές και η επόμενη μέρα στο Λιμάνι. Τι έχει αλλάξει ήδη μετά το "τέλος" του Πέδρο, ο ρόλος του Φρανσουά Μοντεστό και οι επόμενες επιστροφές που θα κρίνουν το καλοκαίρι των Πειραιωτών.
 

Στις 10 Ιουνίου ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Φρανσουά Μοντέστο που ήταν επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ. Σ' εκείνη την ανακοίνωση οι ερυθρόλευκοι υπογράμμιζαν ότι η πόρτα του συλλόγου είναι πάντα ανοιχτή για 'κείνον.

Γιατί είχε φύγει ο Κορσικανός; Αφενός γιατί δέχθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση από τη Μόντσα που του έδινε το ελεύθερο να... παίζει μπάλα μόνος του. Αφετέρου γιατί στον Ολυμπιακό δεν είχε τον τελευταίο λόγο στα μεταγραφικά, τον είχε ο Μαρτίνς, και δεν του άρεσε.

Πλέον τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Ο Μαρτίνς αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν. Και όλως τυχαίως (...) με το που υπήρξαν αυτές οι εξελίξεις με τον Πορτογάλο τεχνικό άρχισαν να «παίζουν» στην επικαιρότητα ονόματα μεταγραφών που αποτελούσαν θερμές εισηγήσεις του Μοντέστο τις οποίες δεν υιοθέτησε ο Μαρτίνς. Ακόμα κι αν κάποια εξ' αυτών μοιάζουν με δημοσιογραφικές μαντεψιές, είμαι βέβαιος ότι ο Μοντέστο, έστω και σωματικά μακριά, θα είναι πάντα κοντά στον Ολυμπιακό. Και χωρίς Μαρτίνς ακόμα πιο κοντά... Με φιλικές μεταγραφικές εισηγήσεις και συμβουλές και ό,τι άλλο.

Δεν έχει τελειώσει αυτή η σχέση του Ολυμπιακού με τον Μοντέστο και δεν θα μπορούσε να τελειώσει. Για λίγο μπήκε στον... πάγο και τώρα ουσιαστικά... ξεπαγώνει ξανά.

Νομίζω γενικά πως έχουν ήδη αρχίσει να υπάρχουν κι άλλες «επιστροφές», π.χ. και μάνατζερ που είχαν απομακρυνθεί για πολύ ή λίγο τα τελευταία χρόνια. Θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον πως θα κυλήσει το πράγμα. Ο Ολυμπιακός εξάλλου έχει να κάνει πολλά και αυτό το καλοκαίρι προκειμένου να γίνει το restart που θέλει και θα τον οδηγήσει σε καλύτερες μέρες.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χύμα και τσουβαλάτα ο Μαρινάκης - Παράλογη απόλυση Μαρτίνς - Φταίνε οι παίκτες, θέλει μεταγραφές"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags