Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Νέες "βόμβες" από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - "Δυστυχώς δικαιώθηκα - Με λέγαν τρελό - Εκεί θέλει παίκτες"
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-31 08:01:00

Νέες "βόμβες" από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - "Δυστυχώς δικαιώθηκα - Με λέγαν τρελό - Εκεί θέλει παίκτες"

Sportdog Team
Νέες "βόμβες" από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - "Δυστυχώς δικαιώθηκα - Με λέγαν τρελό - Εκεί θέλει παίκτες"

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε και πάλι σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης όπου και αναφέρθηκε στον αποκλεισμό της ομάδας από την Λέφσκι και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν.

Μιχάλης Λεοντιάδης: “Δυστυχώς, δικαιώθηκα” ήταν το λόγια του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Focus Fm 103,6, με τον ίδιο να παίρνει θέση για τον αποκλεισμό της ομάδας από την Λέφσκι, αλλά και τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν άμεσα.

Τόσο καιρό φωνάζω ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μεταγραφές και με έλεγαν τρελό! Μπορεί οι άνθρωποι να είναι άσχετοι, αλλά εγώ βλέπω ότι η ομάδα έχει αδυναμίες, προβλήματα και χρειάζεται παίκτες. Αυτοί που ήρθαν, μπορεί να είναι του μέλλοντος, αλλά για το σήμερα που έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ, είναι “λίγοι” για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα θέλει σέντερ μπακ, αμυντικό χαφ, εξτρέμ, δεκάρι και σέντερ φορ! Πέντε παίκτες από το “πάνω ράφι” για να πάρει πρωτάθλημα, όχι τα παιδάκια, που είναι εξελίξιμοι, αλλά τέτοιους έχουμε και στον ΠΑΟΚ Β, που δεν πήραν ούτε μία ευκαιρία. Όλα τα υπόλοιπα, τις δικαιολογίες του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή, τις ακούω βερεσέ”, είπε ο Μιχάλης Λεοντιάδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags