Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης - Ολυμπιακός: Εντολή Μαρινάκη για μεταγραφή-βόμβα στα χαφ - Αυτός είναι ο Νο1 στόχος - "Ξεχνούν" τον Γκιλιέρμε
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-30 21:38:00

Εντολή Μαρινάκη για μεταγραφή-βόμβα στα χαφ - Αυτός είναι ο Νο1 στόχος - "Ξεχνούν" τον Γκιλιέρμε!

του Παναγιώτη Νικολάου
Εντολή Μαρινάκη για μεταγραφή-βόμβα στα χαφ - Αυτός είναι ο Νο1 στόχος - "Ξεχνούν" τον Γκιλιέρμε!

Ποιο μεγάλο όνομα θέλει να φέρει στην Ελλάδα και το τρελό συμβόλαιο! Στο Λιμάνι βρίσκονται σε διαδικασία... αναδόμησης μετά τον αποκλεισμό-σοκ από τη Μακάμπι και άμεσα θα υπάρξουν πάρα πολλές ηχηρές αποχωρήσεις από το ρόστερ, αλλά και δυνατές μεταγραφές που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και θα αλλάξουν το βαρύ κλίμα γύρω από την ομάδα.

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από την Κρίσταλ Πάλας, παρότι έχει συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα. Τα αγγλικά ΜΜΕ κάνουν αναφορές συχνά πυκνά στο μέλλον του αρχηγού των Λονδρέζων, ενώ εμπλέκεται και το όνομα του Ολυμπιακού σε πολλά δημοσιεύματα.

Ο Σέρβος μέσος είναι ένας παίκτης που εκτός από τους Πειραιώτες έχει γραφτεί και για τη Φούλαμ, όπου είναι προπονητής ο Μάρκο Σίλβα, με τον οποίο συνεργάστηκε ο «Μίλι» στο λιμάνι για έναν χρόνο με πολύ μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα, ο Μάρκο Σίλβα φαίνεται πως πιέζει για την απόκτησή του.

Η Φούλαμ υπέβαλε αίτημα στην Κρίσταλ Πάλας για να μάθει για την διαθεσιμότητα του και όλα δείχνουν ότι θα προχωρήσει η μεταγραφή μιας και έχει χάσει την θέση του στην ενδεκάδα από τότε που ήρθε στην ομάδα ο Πατρίκ Βιεϊρά.

Η θέση του Ολυμπιακού και το... μπαμ

Είναι δεδομένο όμως πως ο Ολυμπιακός θα εξετάσει τα πράγματα για να δει εάν θα μπορέσει να κάνει ένα μεταγραφικό μπαμ και η επιστροφή του Μιλιβόγεβιτς σίγουρα θα λογιζόταν ως μια μεταγραφή από το πάνω ράφι.

Εξάλλου, ο Σέρβος χαφ είχε περάσει όμορφα χρόνια στο λιμάνι, ωστόσο μένει να δούμε εάν ο Ολυμπιακός όντως θα κάνει κρούση για την απόκτησή του ή εάν όλο αυτό θα μείνει φιλολογικό επίπεδο.

Το κασέ του... ζαλίζει

Ο Σέρβος κεντρικός χαφ έχει υψηλό συμβόλαιο στους Αετούς, καθώς αμείβεται με 80.000 λίρες την εβδομάδα (93.800 ευρώ), δηλαδή έχει ετήσιες αποδοχές 4.000.000 ευρώ και αυτό είναι ένα ζήτημα. Είναι πάντως δεδομένο πως αν ο Μιλιβόγεβιτς θελήσει να έρθει στην Ελλάδα θα πρέπει να ξεχάσει τις αποδοχές που έχει στην αγγλική ομάδα και να πέσει κάτω από τα μισά χρήματα, αν επιθυμεί να επιστρέψει στους ερυθρόλευκους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην πειραϊκή ομάδα την σεζόν που τελείωσε είχε ο Ελ Αραμπί (2.000.000).



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χύμα και τσουβαλάτα ο Μαρινάκης - Παράλογη απόλυση Μαρτίνς - Φταίνε οι παίκτες, θέλει μεταγραφές"!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags