Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Απόφαση Κορμπεράν για Φορτούνη - Όλα τούμπα με τον Έλληνα άσο - "Ντου" από μεγάλη ομάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-01 21:14:00

Απόφαση Κορμπεράν για Φορτούνη - Όλα τούμπα με τον Έλληνα άσο - "Ντου" από μεγάλη ομάδα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απόφαση Κορμπεράν για Φορτούνη - Όλα τούμπα με τον Έλληνα άσο - "Ντου" από μεγάλη ομάδα!

Το μεγάλο συμβόλαιο, οι αντιδράσεις της εξέδρας και η επιστροφή του. Γιατί η αλλαγή προπονητή δεν... εξασφάλισε και μία δεύτερη ευκαιρία στον "Φόρτου", τα χρήματα που θα λάβει για την επόμενη σεζόν και ο κορυφαίος σύλλοφος που θέλει να τον πάρει από του Ρέντη.

Σε εποχή Κάρλος Κορμπεράν βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός, αφού ανακοινώθηκε ήδη η συμφωνία των δύο πλευρών, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς έλυσε το συμβόλαιό του και αποχωρεί από την Ελλάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν συνεχίζει στο Λιμάνι καθώς παρά τα τέσσερα χρόνια που βρέθηκε στην ομάδα και κατάφερε να κερδίσει τίτλους, να κάνει ευρωπαϊκές πορείες και να αυξήσει την αξία αρκετών ποδοσφαιριστών, δεν μπορεί κανείς να του συγχωρήσει την 4άρα μέσα στο Καραϊσκάκη από τη Μακάμπι και κυρίως την τραγική εικόνα της ομάδας του στα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια με τους Ισραηλινούς.

Ο Πορτογάλος φαίνεται ότι έφυγε σαν φίλος από τους Πειραιώτες, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ηλεκτροσόκ που χρειάζεται η ομάδα μετά από τον αποκλεισμό από την Μακάμπι, δεν αναιρεί την αμοιβαία συμπάθεια που υπάρχει ανάμεσα σε Μαρινάκη και Μαρτίνς.

Η αποχώρησή του Πορτογάλου προπονητή λοιπόν, από το βράδυ της δεύτερης αναμέτρησης κιόλας με τη Χάιφα, κρίθηκε από πολλούς ως η μεγάλη ευκαιρία για τον Κώστα Φορτούνη να γυρίσει στην ομάδα. Το όνομά του ακούστηκε ως σύνθημα την ώρα του αγώνα, ενώ ακολούθησαν πάρα πολλά δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του.

Οι τελευταίες πληροφορίες όμως αναφέρουν πως η επιστροφή του μόνο σίγουρη δεν θεωρείται αυτή τη στιγμή και πολλά θα κριθούν και από την άποψη του Κορμπεράν. Πάντως, το ρεπορτάζ αναφέρει πως η υπόθεση είναι στο 50-50 και μάλλον… προς την έξοδο για τον Έλληνα άσο, ο οποίος έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο που αγγίζει τα 1.7 εκατ. ευρώ!

Το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη, μάλιστα, αναφέρει ότι ο Άρης είναι η ομάδα που έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να τον ντύσει με τη φανέλα του, αν και είναι ένα ζήτημα το πώς θα πληρωθεί το συμβόλαιό του.

Παρόλα αυτά οι Κίτρινοι μπορούν να του δώσουν εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής, ενώ η ομάδα δείχνει ότι φέτος έχει όλα τα φόντα για να είναι ξανά ψηλά στη βαθμολογία αλλά και, γιατί όχι, στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Και πάλι, βέβαια, είναι ένα ζήτημα το πού θα βρεθούν τα χρήματα για να πληρωθεί το συμβόλαιό του, αλλά είναι σαφές ότι ο Φορτούνης δεν ψάχνει για τεράστιο συμβόλαιο αλλά για ποδοσφαιρικό κίνητρο στην καριέρα του.

Κι αυτό ο Άρης και ο Μπούργος, αδιαμφισβήτητα μπορούν να τον δώσουν, ενώ όπως σας έχουμε μεταφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, η συγκεκριμένη μεταγραφή αποτελεί το μεγάλο… όνειρο του Θοδωρή Καρυπίδη για το φετινό καλοκαίρι και όσο δεν υπάρχει κινητικότητα για τον πρώην αρχηγό των Πειραιωτών τόσο ελπίζει!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αυτή είναι η φιλοσοφία Κορμπεράν - Οι τρεις πρώτες του μεταγραφές στον Ολυμπιακό - Του είπα ότι..."
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags