Facebook Pixel Ολυμπίακός - Γιουσέφ Ελ Αραμπί: "Δεν θα πάρει λεφτά από Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός - Βασικός ο Σεμέδο - Κακή συμπεριφορά ο Χουάνγκ"
| 2022-08-02 13:00:00

"Δεν θα πάρει λεφτά από Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός - Βασικός ο Σεμέδο - Κακή συμπεριφορά ο Χουάνγκ"

του Γιώργου Κτενά
"Δεν θα πάρει λεφτά από Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός - Βασικός ο Σεμέδο - Κακή συμπεριφορά ο Χουάνγκ"

Γιατί ο Πασχαλάκης έμεινε... χωρίς ομάδα και οι θέσεις που έκλεισαν στην Αραβία! Η έντονη φημολογία για πιθανή αποχώρηση του Μαροκινού φορ από το Λιμάνι, η μεταγραφή του Πορτογάλου στόπερ και τι είχε δείξει στη Σεούλ ο Νοτιοκορεάτης που ήρθε στο Λιμάνι.

Πολλές και σημαντικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά τη σφαλιάρα από τη Μακάμπι Χάιφα στα προκριματικά τού Τσάμπιονς Λιγκ - Ήδη ο Πέδρο Μαρτίνς  αποτελεί παρελθόν και στη θέση του έχει έρθει ο Κάρλος Καρμποράν.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε δομικές αλλαγές στο ρόστερ, κάτι που σημαίνει ότι θα βρεθούν εκτός ομάδας πρωτοκλασάτα στελέχη.

Εδώ είναι που "κουμπώνουν" τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να αποχωρεί από τον σύλλογο, καθώς φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες τού αραβικού ποδοσφαίρου - Το sportdog να επικοινωνήσει με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιώρη, που γνωρίζει όσο κανείς στην Ελλάδα το αραβικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μάθουμε τι ισχύει.

"Κάτω από 2 εκατ. ο Αραμπί - Μόνο στη Σαουδική Αραβία - Δεν θα πάρει λεφτά ο Ολυμπιακός"

"Ο Ελ Αραμπί έχει πολύ καλό όνομα στο αραβικό ποδόσφαιρο, αλλά αν πάει κάπου θα είναι μόνο στη Σαουδική Αραβία. Στα Εμιράτα δύσκολα να βρει 2 εκατ. τον χρόνο συμβόλαιο στην ηλικία του. Ο διάδοχος στη Σαουδική Αραβία, που ήρθε και στην Ελλάδα πριν από λίγο καιρό, έχει ανοίξει τις θέσεις των ξένων σε 8. Για αυτό και οι ομάδες εκεί ρίχνουν λεφτά για να φέρουν παίκτες", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Παρόλα αυτά στην ηλικία του Ελ Αραμπί δεν θα αγόραζαν παίκτη, δεν θα δώσουν λεφτά στον Ολυμπιακό δηλαδή. Ευρύτερα οι ομάδες στη Σαουδική Αραβία δεν δίνουν λεφτά στις ομάδες - Η τακτική τους είναι να δίνουν στον παίκτη πολλά λεφτά και να βρει αυτός άκρη με την ομάδα. Αυτό που έγινε και με τον Αλ Φατέχ και τον Βέλεθ".

"Βασικός ο Σεμέδο - Δικαίωση για Πασχαλάκη - Μικρό καλάθι για τον Χουάνγκ"

Πώς είδες τη μεταγραφή τού Σεμέδο στην Αλ Ντουχάιλ;

"Πήρε πολύ καλό συμβόλαιο, πηγαίνει προφανώς για βασικός - Η Ντουχάιλ έψαχνε για τον αντικαταστάτη του Αλντερβάιρελντ και πήρε τον Σεμέδο. Είναι η δεύτερη δύναμη στο πρωτάθλημα του Κατάρ".

Για τον Πασχαλάκη έχουμε να πούμε κάτι;

"Δικαίωση σε όσα λέμε από την πρώτη στιγμή, δεν υπάρχει θέμα από το αραβικό ποδόσφαιρο - Τουλάχιστον όχι όπως το παρουσίαζαν με σούπερ πρόταση κ.λπ. Έχουν καλυφθεί οι θέσεις των τερματοφυλάκων στις μεγάλες ομάδες".

Τέλος, θέλω να μου πεις δύο λόγια και για τον Χουάνγκ, που πρόσφατα υπέγραψε στον Ολυμπιακό.

"Στη Σεούλ δεν έκανε τη διαφορά. Δεν είχε καλή συμπεριφορά, τη μία έλεγε ότι θα φύγει και την άλλη ότι θα μείνει. Συν ότι είχε τάξει να γυρίζει να παίξει στην πρώτη του ομάδα κάποια στιγμή, για να κλείσει την καριέρα του. Κρατώ μικρό καλάθι, όπως είχα κάνει και με τον Γκάρι Ροντρίγκες όταν είχε έρθει. Δεν έχει το εύκολο γκολ, δεν τον βλέπω να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Κορμπεράν για Φορτούνη - Όλα τούμπα με τον Έλληνα άσο - "Ντου" από μεγάλη ομάδα! 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags