Facebook Pixel ΑΕΚ: Φέρνει νέο… Βίντα ο Μελισσανίδης - Ζήτησε κορυφαίο όνομα ο Αλμέιδα - Αατροπή με τον… φευγάτο
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-02 19:25:00

Φέρνει νέο… Βίντα ο Μελισσανίδης - Ζήτησε κορυφαίο όνομα ο Αλμέιδα - Αατροπή με τον… φευγάτο!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Φέρνει νέο… Βίντα ο Μελισσανίδης - Ζήτησε κορυφαίο όνομα ο Αλμέιδα - Αατροπή με τον… φευγάτο!

"Τρέχει" για μία ακόμα ηχηρή μεταγραφή. Οι δύο στόχοι και η Γαλλία! Στην Ένωση δεν χάνουν χρόνο και μετά την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής με τον Κροάτη στόπερ, προσπαθούν να φέρουν στην Ελλάδα άλλον έναν σπουδαίο αμυντικό που θα είναι ο παρτενέρ του. Οι τελευταίες πληροφορίες για το ρόστερ...

Είναι δεδομένο ότι στην ΑΕΚ κινούνται για δυο στόπερ. Σε αυτό το πλαίσιο πάντα απασχολεί ο Μπόγκνταν Πλάνιτς της Μακάμπι Χάιφα, ενώ ένα δυνατό όνομα που προτάθηκε και έγινε γνωστό ήταν εκείνο του Σκόντραν Μουστάφι

Την ίδια στιγμή πάντα υπάρχει στο ρόστερ ο Γεράσιμος Μήτογλου, στον οποίο η Ένωση έχει επενδύσει. Ωστόσο, εσχάτως, ο Ματίας Αλμέιδα εμφανίστηκε θετικός και για την παραμονή του Γιώργου Τζαβέλλα. 

Το ερώτημα, εν προκειμένω, αφορά τις προθέσεις του ίδιου του Τζαβέλα, ο οποίος και λόγω Εθνικής θα ήθελε να παίζει. Με τριάδα στην άμυνα, ίσως βρει χρόνο. Αλλά γενικά, ο Τζαβέλλας κάθε άλλο παρά αρνητικός είναι στο να συνεχίσει με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Αρκεί, επαναλάβουμε, να έχει ρόλο στο ροτέισον.



Ψώνια από τη Γαλλία ο Αλμέιδα

Σύμφωνα με πληροφορίες  μία από τις περιπτώσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι κι εξετάζονται με μεγάλο ενδιαφέρον από τον Ματίας Αλμέιδα και το επιτελείο του εδώ και αρκετό διάστημα, έχει να κάνει με στόπερ που προέρχεται από τη γαλλική αγορά.  

Ωστόσο η συγκεκριμένη υπόθεση δεν είναι απλή, δεδομένου πως ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο και για την ώρα τουλάχιστον, η ομάδα που διατηρεί τα δικαιώματα του δεν δείχνει διατεθειμένη να προχωρήσει στην πώλησή του. Ωστόσο στην  ΑΕΚ επιμένουν και δεν αποσύρουν τις κεραίες τους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν εξετάζουν συγχρόνως κι άλλες περιπτώσεις!



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόταθηκε φορ τοπ κλάσης στην ΑΕΚ - Έχει παίξει στην Ίντερ - Μπορεί να τον πάρει ως ελεύθερο! (Vids)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags