Facebook Pixel Ολυμπιακός: Διπλή μεταγραφή έκπληξη για Ολυμπιακό - Επιστρέφουν στο Καραϊσκάκη - 10αρι ολλανδικής σχολής!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-07 23:13:00

Διπλή μεταγραφή έκπληξη για Ολυμπιακό - Επιστρέφουν στο Καραϊσκάκη - 10αρι ολλανδικής σχολής!

του Γιώργου Κτενά
Διπλή μεταγραφή έκπληξη για Ολυμπιακό - Επιστρέφουν στο Καραϊσκάκη - 10αρι ολλανδικής σχολής!

"Καλύτερος από τον Εμβιλά - Θα μπορούσε να είναι... Βαλμπουενά"! Δύο νέα ονόματα βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού και ήδη τους έχουμε δει να παίζουν στο Φάληρο, ως αντίπαλοι. Ποιοι παίκτες της Μακάμπι ξεχώρισαν στο τμήμα σκάουτινγκ;

Ολυμπιακός: Μπορεί οι Πειραιώτες να αποκλείστηκαν από τη Μακάμπι Χάιφα στα προκριματικά τού Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι της ομάδας έχασαν την ευκαιρία για... σκάουτινγκ σε παίκτες που είχαν ενδιαφέρον από το ρόστερ των Ισραηλινών.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι τα ονόματα των Μοχάμεντ και Σερί έχουν βρεθεί στο προσκήνιο για τους Ερυθρόλευκους, και το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Ανέστη Ζαχαράκη που έχει εικόνα από τους δύο παίκτες για να μάθουμε περισσότερα.

"Καλύτερος από όλους τους χαφ του Ολυμπιακού - Πεσμένος ο Εμβιλά - Προοπτική ο Μοχάμεντ - Μαζί με Καμαρά"

"Ο Μοχάμεντ είναι καλύτερος μέσος από όλους όσους έχει ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή, είναι αμυντικός χαφ και σε σύγκριση με Κανέ, Κουντέ και τον Εμβιλά που βλέπουμε τον τελευταίο χρόνο, είναι καλύτερος, πιο φρέσκος, πιο δυναμικός, με καλά πατήματα. Μου άρεσε πολύ στα παιχνίδια της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό, ξεχώριζε, κρατούσε όλο το κέντρο, ήταν παίκτης-κλειδί", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος.

Η περίπτωσή του μπορεί να συνδεθεί με την αντικατάσταση του Εμβιλά, τώρα που ακούγεται ότι μπορεί να επιστρέψει στη Γαλλία;

"Ο καλός Εμβιλά είναι καλύτερος ποδοσφαιριστής, αλλά την τελευταία σεζόν είχε πέσει πολύ. Ο Μοχαμάντ έχει καλύτερο μέλλον, με προοπτική και δεν συγκρίνεται καν με τον Κανέ που έπαιζε βασικός εναντίον της Μακάμπι".

Με ποιον θα ταίριαζε στα χαφ;

"Θέλει έναν πιο δημιουργικό παίκτη, να βγάζει την μπάλα μπροστά, ίσως με ένα από τους δύο Καμαρά. Στο Ισραήλ, πάντως, έχουν δεδομένη την παρουσία του στην 11άδα στα παιχνίδια της Μακάμπι".

"Καλά πόδια ο Σερί - Δεν ξέρω αν κάνει για τον Ολυμπιακό του Κορμπεράν - Βαλμπουενά"

Ποια είναι η άποψή σου για τον Σερί;

"Δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό, αλλά έχει καλά πόδια, ξέρει πώς να κινηθεί στο γήπεδο, πώς να αξιοποιήσει συμπαίκτες. Είναι επιθετικός χαφ, με πολύ καλή αντίληψη στο γήπεδο. Αλλά στην ηλικία του και με τον Κορμπεράν να παίζει ψηλά και με πίεση, δεν ξέρω αν κάνει για τον Ολυμπιακό. Βέβαια σε μια καλά δουλεμένη ομάδα, προφανώς και ταιριάζει για να παίξει".

Πώς παίζει στο γήπεδο;

"Ελεύθερα, αν και η Μακάμπι ειδικά στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό έβγαινε όπως ήθελε στην κόντρα από παντού. Στο 4-3-3 δεν ήταν στην τριάδα μπροστά, κυρίως σαν 8αρο-10αρο έπαιξε. Ψύχραιμος, δίνει με τη μια την μπάλα, ολλανδικής σχολής αυτός ο παίκτης. Θα μπορούσε να είναι σε στιλ Βαλμπουενά: Να μπαίνει προς το τέλος για να κάνει τη διαφορά σε ένα ματς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η επόμενη ομάδα του Μαρτίνς - Τεράστια προσφορά μετά τον Ολυμπιακό - Εκεί θέλει να υπογράψει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags