Facebook Pixel ΑΕΚ: Επιπέδου Βίντα και ο δεύτερος στόπερ στην ΑΕΚ - "Χτυπάει πολύ καλή αλλά δύσκολη περίπτωση"
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-08 12:31:00

Επιπέδου Βίντα και ο δεύτερος στόπερ στην ΑΕΚ - "Χτυπάει πολύ καλή αλλά δύσκολη περίπτωση"

Sportdog Team
Επιπέδου Βίντα και ο δεύτερος στόπερ στην ΑΕΚ - "Χτυπάει πολύ καλή αλλά δύσκολη περίπτωση"

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ΑΕΚ για απόκτηση στόπερ, αλλά και τις άλλες δύο κινήσεις που έχει ως προτεραιότητα.

Στον παίκτη που θέλει για την περαιτέρω ενίσχυση της άμυνάς της έχει καταλήξει η ΑΕΚ και προσπαθεί να ολοκληρώσει μια δύσκολη μεταγραφή, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Η ΑΕΚ έχει έναν βασικό στόχο για την άμυνα, αλλά ακόμη δεν είναι κοντά στην απόκτησή του. Πρόκειται για παίκτη που έχει συμβόλαιο και θα μπορούσε να πάει σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Είναι δύσκολη περίπτωση, αλλά πολύ καλή και η ΑΕΚ την κυνηγάει. Από την ομάδα δεν βγαίνει ότι υπάρχει κάποια πίεση για τον χρόνο της μεταγραφής, παρά μόνο για το να είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή. Δεν θα γίνουν εκπτώσεις στην ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του παίκτη που θέλει, για να γίνουν πιο γρήγορα οι μεταγραφές. Στόχος είναι ο στόπερ που θα αποκτηθεί να είναι κι αυτός επιπέδου Βίντα. Η περίπτωση του Πλάνιτς παραμένει ανοιχτή», ανέφερε.

Όσο για τις υπόλοιπες κινήσεις ενίσχυσης; «Η ΑΕΚ θα πάρει επίσης έναν φορ, αλλά και έναν ακραίο που θα μπορεί να παίζει τόσο δεξιά όσο και αριστερά. Δεν αποκλείεται ο εξτρέμ που θα έρθει να είναι πιο ‘δυνατή’ μεταγραφή από του φορ, γιατί η παρουσία του Λιβάι Γκαρσία στην επίθεση κερδίζει συνεχώς πόντους. Μπορεί δηλαδή ο φορ που θα αποκτηθεί να έρθει σαν τρίτος ή να είναι κάποιος νεαρός ως επένδυση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags