Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Tσορμπατζόγλου: "Ο ΠΑΟΚ θα πάρει έναν ποιοτικό μεσοεπιθετικό και αν… - Τι θα γίνει με Κούρτιτς"
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-08 13:56:00

Tσορμπατζόγλου: "Ο ΠΑΟΚ θα πάρει έναν ποιοτικό μεσοεπιθετικό και αν… - Τι θα γίνει με Κούρτιτς"

Sportdog Team
Tσορμπατζόγλου: "Ο ΠΑΟΚ θα πάρει έναν ποιοτικό μεσοεπιθετικό και αν… - Τι θα γίνει με Κούρτιτς"

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε στη… μεταγραφική νηνεμία που υπάρχει στον Δικέφαλο και την προοπτική να βοηθήσει ο Ιβάν Σαββίδης, αλλά και στο «άδειασμα» του ρόστερ του.

Καμία κινητικότητα δεν υπάρχει αυτή την στιγμή στον ΠΑΟΚ σε ό,τι αφορά στο κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Αυτή την εποχή και αυτές τις μέρες, ειδικά στο κομμάτι των μεταγραφών, κρατάμε πολύ μικρό καλάθι. Δεν υπάρχει προοπτική για άμεση ενίσχυση, θα χρειαστεί να περιμένουμε μέρες για να φτάσει ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει ή να βρεθεί κοντά σε έναν παίκτη. Θα πάρει αν είναι έναν παίκτη μπροστά, εκεί στο 10, ποιοτικό και ακριβό. Αυτή λέγαμε μέσω του ρεπορτάζ ότι θα ήταν η κίνηση που θα γινόταν προς το τέλος. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και με τον Κούρτιτς, γιατί αν φύγει θα αφήσει κενό. Προέχει να αδειάσει το ρόστερ», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι υπάρχει η αίσθηση πως δεν μπορεί ο Ιβάν Σαββίδης να... αφήσει έτσι τον «δικέφαλο του Βορρά» και θα κάνει μια έξτρα κίνηση στις μεταγραφές τελικά.

Ενώ ο Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε τόσο στην επικείμενη παραχώρηση του Τέιλορ στην Σαχτάρ, «πιστώνοντας» την στον Μπότο, όσο και στις πιθανές αποχωρήσεις των Ζαμπά, Κούρτιτς, Μουργκ και Αουγκούστο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags