Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέα αποχώρηση στον Ολυμπιακό - Κοντά στην έξοδο Έλληνας παίκτης
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-08 16:45:00

Νέα αποχώρηση στον Ολυμπιακό - Κοντά στην έξοδο Έλληνας παίκτης

Sportdog Team
Νέα αποχώρηση στον Ολυμπιακό - Κοντά στην έξοδο Έλληνας παίκτης

Όλα δείχνουν πως δύσκολα θα παραμείνει στους Ερυθρολεύκους, τη στιγμή που υπάρχουν φήμες σχετικά με το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό για την απόκτησή του.

Ολυμπιακός: Πολλές αλλαγές επίκεινται το επόμενο διάστημα στον Ολυμπιακό, καθώς παίκτες θα έρθουν και θα αποχωρήσουν αντίστοιχα. Ακόμα κι αν κάποιοι δεν βρίσκονται θεωρητικά στη «μαύρη» λίστα, δεδομένο το μέλλον τους στου Ρέντη δεν πρέπει να το έχουν. Όπως για παράδειγμα ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Ο διεθνής άσος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και φαίνεται, ότι σύντομα θα απασχολήσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον του. Ήδη, όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΦΩΣ», ακούγεται ότι το όνομά του συζητείται έντονα στην Τουρκία. Εκεί όπου οι Έλληνες λόγω Μπακασέτα, Σιώπη, Πέλκα έχουν… πέραση.

Ο ίδιος ο Ανδρούτσος φαίνεται πως προτιμά την αποχώρηση, από τη στιγμή που βλέπει ότι χρόνο δεν θα έχει. Πάντως, να σημειωθεί ότι για τον νεαρό μπακ ενδιαφέρον υπάρχει και από άλλες ομάδες του εξωτερικού κι όχι μόνο από την Τουρκία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ψωνίζει εξτρέμ ο Κορμπεράν - Λίστα με ακραίο 5.5 εκατ. και άσο της Γιουνάιτεντ - Έκπληξη με 21χρονο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags