Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ψωνίζει" εξτρέμ ο Κορμπεράν - Λίστα με ακραίο 5.5 εκατ. και άσο της Γιουνάιτεντ - Έκπληξη με 21χρονο
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-08 10:00:00

Ψωνίζει εξτρέμ ο Κορμπεράν - Λίστα με ακραίο 5.5 εκατ. και άσο της Γιουνάιτεντ - Έκπληξη με 21χρονο

του Παναγιώτη Νικολάου
Ψωνίζει εξτρέμ ο Κορμπεράν - Λίστα με ακραίο 5.5 εκατ. και άσο της Γιουνάιτεντ - Έκπληξη με 21χρονο

Στο Λιμάνι ετοιμάζουν κάτι πολύ δυνατό για τη θέση που "πονάει" η ομάδα! Ποιοι είναι οι ποδοσφαιριστές που εξετάζονται, οι δύσκολες περιπτώσεις, ποιο όνομα επέστρεψε στο τραπέζι και ποιοι φαίνεται να έχουν προβάδισμα. Εξελίξεις πολύ σύντομα...
 

Η επίσημη αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στον Ολυμπιακό με τον Κάρλος Κορμπεράν να αντικαθιστά τον Πέδρο Μαρτίνς, είναι δεδομένα ότι θα φέρει πολλές αλλαγές στα πρόσωπα της ομάδας. Ο Ισπανός μπορεί να έρχεται ανάμεσα σε ευρωπαϊκές «μάχες» και το πρωτάθλημα να αρχίζει σε περίπου 15 ημέρες, ωστόσο είναι σίγουρο ότι θα ζητήσει και αυτός με την σειρά του ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση του ρόστερ, παρά το γεγονός αυτή τη στιγμή οι Πειραιώτες έχουν κάνει σχεδόν διψήφιες μεταγραφές.

Όπως βγαίνει από τους ανθρώπους της ΠΑΕ οι μετακινήσεις παικτών θα αυξηθούν, όπως άλλωστε και τα περισσότερα καλοκαίρια τα τελευταία χρόνια. Το πρώτο στοίχημα πάντως που έχει να… κερδίσει ο Κορμπεράν είναι οι μεταγραφές που θα ζητήσει να αποδειχθούν επιτυχημένες, μιας και τόσο πέρσι, όσο και φέτος πολλές από τις επιλογές που έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς τον έβαλαν με την πλάτη στον… τοίχο παρά τον βοήθησαν.

Μια από τις πρώτες κινήσεις που θέλει να τρέξει άμεσα πλέον ο Ολυμπιακός είναι η απόκτηση εξτρέμ που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά, όπως σας γράψαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ. Μια εβδομάδα περίπου πριν ένας ακόμα παίκτης προτάθηκε στους πρωταθλητές, όμως φαίνεται ότι η υπόθεσή του να μην προχωράει. Ο λόγος για τον Φράνσις Αμαζού της Άντερλεχτ που αυτή τη στιγμή έχει χρηματιστηριακή αξία στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο 22χρονος Βέλγος, με καταγωγή από την Γκάνα, μέχρι σήμερα έχει παίξει 154 φορές, με 17 γκολ και 16 ασίστ, με τους Βασιλικούς Μωβ, ενώ την περασμένη χρονιά έκανε την καλύτερή του χρονιά παίζοντας σε 46 αγώνες και σκοράροντας 10 φορές, ενώ στο φετινό πρωτάθλημα και στις δύο αγωνιστικές έχει ξεκινήσει βασικός. Παρά το γεγονός όμως ότι πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, το θέμα από πλευράς Ερυθρόλευκων δεν προχώρησε λόγω των υψηλών οικονομικών δεδομένων.

Παράλληλα εκτός από τον Ματέο Τραμονί που ακούγεται συνεχώς τις τελευταίες ημέρες, μία ακόμα περίπτωση που υπάρχει στα πλάνα των Πειραιωτών είναι και αυτή του Φακούντο Πελίστρι που αγωνίζεται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο 20χρονος Ουρουγουανός, που είναι έξι φορές διεθνής, βρίσκεται στους Κόκκινους Διαβόλους από το 2020, με την αγγλική ομάδα να δαπανά 8,5 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει από την Πενιαρόλ, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με την ομάδα. Μάλιστα τις δύο περασμένες σεζόν ο ποδοσφαιριστής τις πέρασε στην Αλαβές, όπου συνολικά αγωνίστηκε  συνολικά 34 φορές στη La Liga χωρίς να καταφέρει να σκοράρει, ενώ την περασμένη χρονιά βρέθηκε στην ενδεκάδα 22 φορές, σε όλες τις διοργανώσεις.

Τέλος, στη λίστα των εξτρέμ επέστρεψε εσχάτως και ο 21χρονος άσος Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε της Μαρσέιγ. Είχε 16 συμμετοχές την περασμένη περίοδο στη γαλλική ομάδα, καθώς έκανε αρθροσκόπηση στο γόνατό του στις αρχές Απριλίου, είναι διεθνής με τις ΗΠΑ, ενώ έχει μάθει ποδόσφαιρο στη φημισμένη Ακαδημία της Μπαρτσελόνα, τη Λα Μασία.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως τα ονόματα που θα ακουστούν το επόμενο διάστημα  θα είναι πολλά και στόχος είναι στον Ολυμπιακό να βρεθεί ο παίκτης που θα δώσει την χαμένη… πνοή στα άκρα της ομάδας, δυναμώνοντας έτσι την… νωχελική επιθετική γραμμή.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η επόμενη ομάδα του Μαρτίνς - Τεράστια προσφορά μετά τον Ολυμπιακό - Εκεί θέλει να υπογράψει!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags