Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σε αυτόν τον μικρό ποντάρει ο Λουτσέσκου - Τα τετ - α - τετ και το... μήνυμα για τη συνέχεια
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-08 18:40:00

Σε αυτόν τον μικρό ποντάρει ο Λουτσέσκου - Τα τετ - α - τετ και το... μήνυμα για τη συνέχεια

Sportdog Team
Σε αυτόν τον μικρό ποντάρει ο Λουτσέσκου - Τα τετ - α - τετ και το... μήνυμα για τη συνέχεια

Ένα από τα νεαρά παιδιά στα οποία έχει επενδύσει φέτος ο ΠΑΟΚ είναι ο Αντρέ Ρικάρντο. Ο Πορτογάλος είναι μια επιλογή του Ζοσέ Μπότο από μια αγορά που γνωρίζει πολύ καλά και χωρίς να το καταλάβει κανείς κατάφερε να τον κλείσει και να τον φέρει στον Δικέφαλο.

ΠΑΟΚ: Ένα από τα νεαρά παιδιά στα οποία έχει επενδύσει φέτος ο ΠΑΟΚ είναι ο Αντρέ Ρικάρντο. Ο Πορτογάλος είναι μια επιλογή του Ζοσέ Μπότο από μια αγορά που γνωρίζει πολύ καλά και χωρίς να το καταλάβει κανείς κατάφερε να τον κλείσει και να τον φέρει στον Δικέφαλο.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός παρότι είχε αρχίσει με φόρα την προετοιμασία και είχε σκοράρει με το κεφάλι στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς και έπαιξε και με την Χρόνιγκεν έμεινε λίγο πίσω γιατί είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, πρόβλημα που είχε προκύψει λόγω του ότι επί μήνες ήταν ανενεργός, αφού η Φαμαλικάο τον έβαλε στο περιθώριο μόλις κατάλαβε ότι δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Ο Αντρέ Ρικάρντο ουσιαστικά επανήλθε στο φιλικό με τον Παναιτωλικό εντός συνόρων και έκτοτε συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας, δείχνοντας καλά στοιχεία. Ο Ρικάρντο μπορεί να παίξει τόσο ως αριστερό εξτρέμ, όσο και ως δεξί εξτρέμ, ενώ αρκετές φορές έχει δοκιμαστεί και πίσω από το φορ κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.

Ο Λουτσέσκου, συχνά πυκνά, προσπαθεί να του δείξει πράγματα, έχει τετ-α-τετ μαζί του και δείχνει να εκτιμά τα προσόντα του, γι’ αυτό και του αφιερώνει χρόνο. Είναι, βέβαιο, ότι όταν αρχίσουν τα επίσημα ματς θα πάρει τις ευκαιρίες του και τότε θα πρέπει να δείξει έτοιμος να ανταποκριθεί.

Ο Ρικάρντο δείχνει να το… έχει και ο Λουτσέσκου πιστεύει ότι μπορεί να δώσει λύσεις μεσοεπιθετικά έχοντας την επιλογή να τον χρησιμοποιήσει σε διαφορετικές θέσεις.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags