Facebook Pixel Άρης: Έλληνας τεχνικός δείχνει τον... δρόμο στον Μπούργκος - "΄Έτσι θα προκριθεί ο Άρης"
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-09 02:45:00

Έλληνας τεχνικός δείχνει τον... δρόμο στον Μπούργκος - "΄Έτσι θα προκριθεί ο Άρης"

Sportdog Team
Έλληνας τεχνικός δείχνει τον... δρόμο στον Μπούργκος - "΄Έτσι θα προκριθεί ο Άρης"

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα ρεβάνς των Κίτρινων με την Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε γνωστός Έλληνας τεχνικός όπου και ανέφερε τον τρόπο που η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπορεί να φτάσει στην ανατροπή.

Γιώργος Χατζάρας: Υπερπροσπάθεια χρειάζεται να κάνει ο Άρης απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ με στόχο να καταφέρει να φτάσει στην ανατροπή και να πάρει εκείνος την πρόκριση, με τον γνωστό Έλληνα τεχνικό να αναφέρει τον τρόπο που μπορεί να γίνει αυτό.

Θα είναι δύσκολη η αποστολή, γιατί η Μακάμπι είναι καλοδουλεμένη ομάδα, η οποία έχει τους ίδιους παίκτες επί τρία χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι ο ένας γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι του άλλου και αυτό πρέπει να το λάβουν υπόψη τους στον Άρη, γιατί δύσκολα θα κάνουν λάθος στην άμυνά τους.

Ο Άρης πρέπει να βάλει ένα γκολ, το αργότερο μέχρι το 60΄λεπτό, γιατί αυτά που λένε για… γρήγορο γκολ κλπ, εγώ δεν τα καταλαβαίνω. Τι θα πει γρήγορο γκολ; Ας μπει και στο 60΄για να έχουν μπροστά τους τριάντα λεπτά να ισοφαρίσουν και να πάνε το ματς στην παράταση. Μόνο έτσι μπορεί να γίνει η ανατροπή, εκτός εάν είναι σε κακή μέρα η Μακάμπι, οπότε αλλάζει το σκηνικό και θα γίνει ευκολότερη υπόθεση, η πρόκριση για τον Άρη.

Το βασικότερο όλων, είναι να μην δεχθεί γκολ η ομάδα, να μην αιφνιδιασθεί από τους αντιπάλους από την αρχή και αυτό θα πρέπει να το προσέξουν, γιατί οι Ισραηλινοί θα προσπαθήσουν να σκοράρουν στην αρχή, για να “παγώσουν” τον κόσμο, που θα γεμίσει το γήπεδο”, είπε ο Γιώργος Χατζάρας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags