Facebook Pixel Ολυμπιακός: Επαφές Ολυμπιακού με άσο της Premier - Ξεχώρισε κόντρα στη Λίβερπουλ - Μπακ 4 εκατομμυρίων!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-08 18:00:00

Επαφές Ολυμπιακού με άσο της Premier - Ξεχώρισε κόντρα στη Λίβερπουλ - Μπακ 4 εκατομμυρίων!

BoxtoBox
Επαφές Ολυμπιακού με άσο της Premier - Ξεχώρισε κόντρα στη Λίβερπουλ - Μπακ 4 εκατομμυρίων!

Η κίνηση των Πειραιωτών να τον φέρουν Ελλάδα και το... εμπόδιο! Ποιον παίκτης της Φούλαμ είχαν πολύ ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα στο Λιμάνι; Οι συζητήσεις που έγιναν και για ποιον παίκτη... εγκατέλειψαν την περίπτωσή του!

Μετά την πανάκριβη αποτυχία που ακούει στο όνομα Κένι Λαλά (σ.σ.: 900 χιλ. το χρόνο καθαρά, εκτός των μπόνους, προβλέπει το συμβόλαιο του Γάλλου!) ο Ολυμπιακός έβαλε ως απόλυτη προτεραιότητα την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Και απέκτησε τον σπουδαίο Σίμε Βρσάλικο του οποίου η συνεργασία με την Ατλέτικο Μαδρίτης ολοκληρώθηκε. Παράλληλα απέκτησε και τον Γκονσάλο Άβιλα για να υπάρχει ως εναλλακτικό πλάνο για τη θέση.

Βλέποντας ωστόσο την πρεμιέρα της Λίβερπουλ στη νέα Πρέμιερ Λιγκ θυμήθηκα μια σοβαρή πληροφορία που μου είχε μεταφερθεί και θέλω να τη μοιραστώ μαζί σας. Αντίπαλος της Λίβερπουλ το Σάββατο ήταν η νεοφώτιστη Φούλαμ. Στο δεξί άκρο της άμυνας της ομάδας του Μάρκο Σίλβα αγωνίστηκε ο Κένι Τέτε. Μάλιστα ήταν εκείνος που έβγαλε την ασίστ στο 1-0 της Φούλαμ προς τον Μίτροβιτς. Τι θέλω να πω; Το προφανές. Πριν παρουσιαστεί στον Ολυμπιακό η ευκαιρία του Βρσάλικο, οι ερυθρόλευκοι είχαν πολύ ψηλά στη λίστα τους και είχαν αρχίσει επαφές με την πλευρά του 26χρονου Ολλανδού δεξιού μπακ της Φούλαμ.



Η πληροφορία λέει ότι ο συγκεκριμένος παίκτης άρεσε πάρα πολύ στους πρωταθλητές. Κι επειδή την προηγούμενη χρονιά, αγωνιζόμενος μάλιστα στην Τσάμπιονσιπ, δεν ήταν βασικός και αναντικατάστατος (σ.σ.: είχε και ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον δυσκόλεψε να βρει ρυθμό) στον Ολυμπιακό εκτίμησαν ότι έχουν πιθανότητες να... χωθούν και να διεκδικήσουν τον παίκτη.

Ωστόσο όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία Βρσάλικο εγκαταλείφθηκε η περίπτωση του Κένι Τέτε που έχει χρηματιστηριακή αξία 4 εκατ.ευρώ και είναι διεθνής με την Ολλανδία μετρώντας 14 συμμετοχές. Η Φούλαμ απέκτησε τον Τέτε από τη Λιόν το καλοκαίρι του 2020 έναντι 3,2 εκατ.ευρώ ενώ ο ποδοσφαιριστής είναι προϊόν των ακαδημιών του Άγιαξ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ψωνίζει εξτρέμ ο Κορμπεράν - Λίστα με ακραίο 5.5 εκατ. και άσο της Γιουνάιτεντ - Έκπληξη με 21χρονο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags