Facebook Pixel Χαμός με τον... εκλεκτό του Αλμέιδα - Έρχεται Ελλάδα για άλλη μεγάλη ομάδα - "Κλοπή" από την ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-08 20:28:00

Χαμός με τον... εκλεκτό του Αλμέιδα - Έρχεται Ελλάδα για άλλη μεγάλη ομάδα - "Κλοπή" από την ΑΕΚ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Χαμός με τον... εκλεκτό του Αλμέιδα - Έρχεται Ελλάδα για άλλη μεγάλη ομάδα - "Κλοπή" από την ΑΕΚ!

Μπάχαλο με παίκτη από τη μεταγραφική λίστα του Αργεντινού. Μπορεί στο Μεξικό να έγραφαν τα τελευταία 24ωρα πως θα έρθει στην Ελλάδα για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, όμως οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλος σύλλογος έχει μπει... σφήνα και προσπαθεί να τον υπογράψει.

Η ΑΕΚ δείχνει να έχει αποκτήσει νέα πνοή υπό την καθοδήγηση του Ματίας Αλμέιδα και οι καλές εμφανίσεις στα φιλικά σε συνδυασμό με τις μεταγραφές επιπέδου που έχουν γίνει (Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον, Πινέδα, Βίντα), εμπνέουν μεγάλη αισιοδοξία στους φιλάθλους της ενόψει της νέας σεζόν.

Οι μεταγραφικές προσθήκες δεν έχουν ολοκληρωθεί για την Ένωση, η οποία αναζητά σίγουρα έναν κεντρικό αμυντικό και έναν επιθετικό, αλλά δεν αποκλείεται να γίνουν κι άλλες κινήσεις.

Ο Αλμέιδα έχει πολλές διασυνδέσεις στην αγορά της Λατινικής Αμερικής και έτσι προέκυψε το "λαβράκι" που ακούει στο όνομα Πινέδα για τον Δικέφαλο. Ενός παίκτη που πιθανότατα δεν θα επέλεγε ποτέ το ελληνικό πρωτάθλημα, εάν δεν τον καλούσε ένας προπονητής που εμπιστεύεται απόλυτα.

Αντίστοιχα, ρεπορτάζ από το Μεξικό (συγκεκριμένα του έγκυρου "90min") αναφέρει πως ο Αλμέιδα τσεκάρει ακόμα έναν διεθνή Μεξικανό, κάνοντας λόγο για ενδιαφέρον για την περίπτωση του Ομάρ Γκοβέα.



Ο 26χρονος παίκτης είναι πρωτίστως δεκάρι, μπορεί όμως να αγωνιστεί και ως οκτάρι προσφέροντας σημαντικές λύσεις στο κέντρο, ενώ κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά μετά την αποχώρησή του από τη βελγική Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Ωστόσο, στο Μεξικό υπάρχουν ιστοσελίδες που αντικρούουν τα λεγόμενα του "90min". Τί εννούμε; Στη χώρα γράφεται επίσης ότι ο Γκοβέα έχει πράγματι προτάσεις από την Ελλάδα, αλλά όχι από την ΑΕΚ του Αλμέιδα!

Το ποιες πληροφορίες ευσταθούν θα φανεί στη συνέχεια, όμως βάσει των όσων γράφουν οι Μεξικανοί, η περίπτωση Γκοβέα θα μπορούσε να εξελιχθεί στο νέο... ντέρμπι μεταξύ των μεγάλων ελληνικών ομάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η επόμενη ομάδα του Μαρτίνς - Τεράστια προσφορά μετά τον Ολυμπιακό - Εκεί θέλει να υπογράψει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags