Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες για Γκαρσία που θα... συζητηθούν - "Ο πιο ντόμπρος - Ήθελε μια ευκαιρία στον ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-08 23:26:00

Ατάκες για Γκαρσία που θα... συζητηθούν - "Ο πιο ντόμπρος - Ήθελε μια ευκαιρία στον ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
Ατάκες για Γκαρσία που θα... συζητηθούν - "Ο πιο ντόμπρος - Ήθελε μια ευκαιρία στον ΠΑΟΚ"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ποδοσφαιριστής όπου και έζησε από κοντά τον Ουρουγουανό τεχνικό στον Δικέφαλο του Βορρά λέγοντας την άποψή του για αυτόν.

Νίκος Μπουργάνης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο νεαρός γκολκίπερ, που την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ Β και πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νίκη Βόλου, μίλησε για τη χρονιά που πέρασε αλλά και τους στόχους με φόντο τη νέα πρόκληση στην καριέρα του στον Βόλο.

«Ήμουν για τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ και όπως και κάθε παιδί που βρίσκεται στον οργανισμό του ΠΑΟΚ, έχει πολλά συναισθήματα. Φεύγω γεμάτος και ευχαριστημένος και γνώρισα μεγάλες προσωπικότητες στον οργανισμό όπως τον Πάμπλο Γκαρσία. Θα ήθελα και εγώ όπως και κάθε ποδοσφαιριστής να παίξω σε μία γεμάτη Τούμπα, θα ήθελα να είχα την ευκαιρία, δεν την είχα αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον».

Για την πίεση που υπάρχει στον σύλλογο: «Μόνο που φοράς τον Δικέφαλο, φτάνει για να έχεις την πίεση, η πίεση μπαίνει από τη φανέλα άσχετα αν παίζεις στη Superleague 2, τον ΠΑΟΚ ή τον ΠΑΟΚ Β. Όταν είχα έρθει, είχα μιλήσει με τον κύριο Πουρλιοτόπουλο.

Στη Β ομάδα όπως και στην πρώτη, υπάρχουν ποδοσφιαριστές που κατά τη γνώμη μου είναι άδικο να μην παίζουν και να παίζουν άλλοι ποδοσφαιριστές. Περιπτώσεις όπως ο Λύρατζης και ο Τσιγγάρας δηλαδή. 

Ο Κουλιεράκης είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής που μπορεί να σταθεί τόσο στη Β Εθνική όσο και στη Superleague 1 και μπορεί με την εμπειρία να εξελιχθεί και άλλο».

Ενώ για τον Πάμπλο Γκαρσία, υπογράμμισε: «Από τον Πάμπλο Γκαρσία μου έμεινε ότι είναι ντόμπρος, ότι όσα έχει να σου πει θα στα πει, κλείνει τα αυτιά του και κάνει αυτό που θέλει και είναι ο μοναδικός που γνώρισα που είχε αυτό το στοιχείο».

Για τον τερματοφύλακα που έχει ως πρότυπο: «Έχει την απαραίτητη τρέλα, κάναμε μαζί προπονήσεις και μου έλεγε να μην ακούω τι γίνεται από έξω και να δουλεύω, να πιστεύω στον εαυτό μου».

Για τους Ταλιχμανίδη και Μπαλωμένο: «Τα άλλα δύο παιδιά που παίζαμε μαζί, είχαν τις απαραίτητες προδιαγραφές, μπορούν να πάνε πολύ ψηλά και με τους προπονητές που έχουν να πετύχουν».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Στόχος του κάθε ποδοσφαιριστή είναι να παίξει όλα τα παιχνίδια, είναι μία ιστορική ομάδα και είχα αγωνιστεί και στην Κ20 του συλλόγου παλαιότερα. Στόχος μου είναι η καθιέρωση και αποτελεί στόχο μου μία μεταγραφή στο εξωτερικό ή η επιστροφή στον ΠΑΟΚ», είπε ο Νίκος Μπουργάνης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags