Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτό θα είναι "μπαμ" - Ελληνική ομάδα θέλει πακέτο Λοβέρα και Φαντιγκά από τον Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-08 21:48:00

Αυτό θα είναι "μπαμ" - Ελληνική ομάδα θέλει πακέτο Λοβέρα και Φαντιγκά - Έριξε "άκυρο" στον Άρη ο...

Sportdog Team
Αυτό θα είναι "μπαμ" - Ελληνική ομάδα θέλει πακέτο Λοβέρα και Φαντιγκά - Έριξε "άκυρο" στον Άρη ο...

Οι διοικούντες του συλλόγου επιχειρούν να πετύχουν ένα διπλό μεταγραφικό χτύπημα που θα προκαλέσει αίσθηση στη Super League, εάν πραγματοποιηθεί!

Ολυμπιακός: Ψώνια από τον Ολυμπιακό θέλει να κάνει ο Ιωνικός, που παλεύει για διπλό χτύπημα από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Ιωνικός αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του προηγούμενου πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας νωρίς το στόχο της παραμονής και καταγράφοντας την καλύτερη πορεία, εν συνεχεία, απ’ όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στα play-out της Super League.

Οι στόχοι για τη φετινή σεζόν παραμένουν κοινοί, ωστόσο το έργο τους δεν αναμένεται το ίδιο εύκολο. Γι’ αυτό στην ομάδα της Νίκαιας έχουν πάρει την απόφαση να ενισχυθούν αρκετά στη διάρκεια αυτού του καλοκαιριού.

Δυο από τους πολύ μεγάλους στόχους που έχουν ορίσει στον Ιωνικό, μάλιστα, είναι ο Μάξι  Λοβέρα και Μπαντιογκού Φαντιγκά από τον Ολυμπιακό. Βέβαια, η κατάληξη και των δυο αυτών εξαιρετικά δύσκολων υποθέσεων θα κριθεί, κυρίως, από το τι θα αποφασίσουν οι «ερυθρόλευκοι». 

Ειδικότερα σε ό,τι αφορά τον Λοβέρα, ο Ιωνικός έχει πολύ καλή επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη και καλύπτει σημαντικό μέρος του συμβολαίου του για να κλείσει το deal. Θυμίζουμε, ότι ο Αργεντινός για προσωπικούς λόγους είχε αρνηθεί πρόσφατα τη μετακίνησή του στον Άρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επαφές Ολυμπιακού με άσο της Premier - Ξεχώρισε κόντρα στη Λίβερπουλ - Μπακ 4 εκατομμυρίων!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags