Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σημαντικές εξελίξεις για τη Νέα Τούμπα - Τρία σχέδια - Σκάνε άμεσα οι εξελίξεις
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-10 00:06:00

Σημαντικές εξελίξεις για τη Νέα Τούμπα - Τρία σχέδια - Σκάνε άμεσα οι εξελίξεις

Sportdog Team
Σημαντικές εξελίξεις για τη Νέα Τούμπα - Τρία σχέδια - Σκάνε άμεσα οι εξελίξεις

Μέσα στο χρονοδιάγραμμα που είχε ανακοινωθεί είναι η προεργασία που γίνεται για το επόμενο μεγάλο βήμα γύρω απ΄ το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας. 

ΠΑΟΚ: Μέσα στο χρονοδιάγραμμα που είχε ανακοινωθεί είναι η προεργασία που γίνεται για το επόμενο μεγάλο βήμα γύρω απ΄ το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας. Τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που δουλεύουν πάνω σε αυτό αφιερώνουν αρκετό χρόνο καθημερινά και έχουν επαφές σε δύο επίπεδα. Το ένα αφορά στην συνεργασία με την SALFO και την Populous για τα τρία διαφορετικά σχέδια του νέου γηπέδου, αλλά και το Μάστερπλαν και το δεύτερο με τον Δήμο Θεσσαλονίκης (και την Περιφέρεια) για το Μάστερπλαν, δηλαδή το συνολικό σχέδιο ανάπλασης της αλάνας της Τούμπας.

Με βάση τα όσα είχαν ανακοινωθεί, τα τρία διαφορετικά σχέδια για την μορφή που θα έχει το γήπεδο, θα παραδοθούν στην ΠΑΕ στα τέλη του μήνα και με βάση την εντολή που υπάρχει από τον Ιβάν Σαββίδη θα ζητηθεί και η γνώμη του κόσμου, η οποία θα έχει και βαρύνουσα σημασία στην τελική επιλογή από τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ και τους συνεργάτες του. Όσον αφορά στο Μάστερπλαν, χρονικά περίπου στο ίδιο διάστημα θα τεθεί και αυτό υπόψη του κόσμου για να καταγραφούν παρατηρήσεις, ωστόσο για να φτάσουμε εκεί θα προηγηθεί μία νέα σύσκεψη την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.

Το σημαντικό είναι ότι από την στιγμή που πλέον εκδόθηκε το Προεδρικό Διάταγμα όλοι όσοι εμπλέκονται στο πρότζεκτ του νέου γηπέδου είναι μέσα στους αναμενόμενους χρόνους και δεν παρατηρούνται καθυστερήσεις.

Θυμίζουμε ότι με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά το προηγούμενο διάστημα, μέσα στο φθινόπωρο θα ανοίξει και το κεφάλαιο της μετεγκατάστασης στο Καυτανζόγλειο και θα φανεί κατά πόσο υπάρχει πραγματική διάθεση από πλευράς Πολιτείας να εξυπηρετηθεί ο ΠΑΟΚ και να μην ψάξει λύση εκτός Θεσσαλονίκης.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags