Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Για αυτούς τους παίκτες του ΠΑΟΚ ρωτάει συνεχώς ο Λουτσέσκου - Θα του αλλάξουν τη χρονιά
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-09 22:05:00

Για αυτούς τους παίκτες του ΠΑΟΚ ρωτάει συνεχώς ο Λουτσέσκου - Θα του αλλάξουν τη χρονιά

Sportdog Team
Για αυτούς τους παίκτες του ΠΑΟΚ ρωτάει συνεχώς ο Λουτσέσκου - Θα του αλλάξουν τη χρονιά

Τρεις είναι οι παίκτες για τους οποίους υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον, για να διαπιστωθεί η πρόοδός τους ειδικά από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. 

ΠΑΟΚ: Τρεις είναι οι παίκτες για τους οποίους υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον, για να διαπιστωθεί η πρόοδός τους ειδικά από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Πρόκειται για τρεις πρωτοκλασάτους παίκτες, από την απόδοση των οποίων προσδοκά πολλά ο Λουτσέσκου κατά την διάρκεια της σεζόν.

Με την επιστροφή στις προπονήσεις το ενδιαφέρον στρέφεται από τον Ρουμάνο κόουτς στην ετοιμότητα του Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Μαροκινός μπαίνει σε μια κρίσιμη εβδομάδα γιατί θα δοκιμάσει να ακολουθήσει έντονους ρυθμούς προετοιμασίας. Είχε υποστεί θλάση στις 7 Ιουλίου, έχει περάσει ένας μήνας, έδειξε τις προηγούμενες ημέρες πως είναι έτοιμος.

Κατά συνέπεια, θα έχει την δυνατότητα να επιστρέψει σε εντατικούς ρυθμούς με στόχο να συμπεριληφθεί στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για την πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα. Ένας ακόμα παίκτης σημαντικός αλλά συνάμα και… ερωτηματικό είναι ο Νέλσον Ολιβέιρα

Ο ΠΑΟΚ ζητά από τον Πορτογάλο επιθετικό το εύκολο γκολ. Αυτό που θα κάνει την δουλειά της ομάδας, πιο απλή. Τις τελευταίες ημέρες ο Ολιβέιρα προπονείται και δείχνει έτοιμος να αρχίσει την σεζόν με την φανέλα βασικού. Το βασικό είναι να ανταποκριθεί και ο ίδιος πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει και να ηγηθεί της «ασπρόμαυρης» επίθεσης.

Ακόμη είναι σημαντικό να επανέλθει και ο Τσιγγάρας. Ταλαιπωρήθηκε από το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών και η απουσία του, από τα δύο παιχνίδια με την Λέφσκι, ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή. Ο υγιής Τσιγγάρας είναι υπερ απαραίτητος για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να έχει ισορροπία στην μεσαία γραμμή και να ανταποκριθεί στην πίεση που θα ασκήσει ο εκάστοτε αντίπαλος.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags