Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποκαλύψεις από Έλληνα τεχνικό - Ατάκες για Άρη κόντρα σε Μακάμπι και για Κούτσια
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-11 03:12:00

Αποκαλύψεις από Έλληνα τεχνικό - Ατάκες για Άρη κόντρα σε Μακάμπι και για Κούτσια

Sportdog Team
Αποκαλύψεις από Έλληνα τεχνικό - Ατάκες για Άρη κόντρα σε Μακάμπι και για Κούτσια

Σε ραδιοφωνική εκπομπή στη Θεσσαλονίκη μίλησε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ελπίδων όπου αναφέρθηκε τόσο στην προσπάθεια των Κίτρινων κόντρα στην Μακάμπι, αλλά και στον νεαρό επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Νίκος Παπαδόπουλος: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο έμπειρος τεχνικός που ανέλαβε τα ηνία της Εθνικής Ελπίδων μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του, το πλάνο για την Εθνική αλλά και για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με φόντο τους ομίλους του Conference League.

«Η αλήθεια είναι ότι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές λείπουν από το Ελληνικό πρωτάθλημα, εμείς θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και τα παιδιά να ξέρουν ότι είναι τιμή τους να αγωνίζονται στην Εθνική όπως είναι για εμένα τιμή να είμαι προπονητής. Στόχος μας είναι να προχωρήσει η Εθνική των Ελπίδων όσο πιο μακριά γίνεται, ωστόσο η ανάδειξη των ποδοσφαιριστών γίνεται μέσα από τις ομάδες τους, εμάς δουλειά μας είναι η σωστή επιλογή. 22 Σεπτεμβρίου ξεκινούν  οι υποχρεώσεις μας και θα έλεγα πως υπάρχουν αξιόλογα παιδιά και περιμένουμε να δούμε κίνητρο.

Δυστυχώς συμβαίνει αυτό, ειδικά για τους πιο μικρούς ηλικιακά ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν περιπτώσεις ομάδων, ειδικά των μεγάλων ομάδων που κάνουν επενδύσεις στις ακαδημίες, ωστόσο ο Άρης δυστυχώς δεν στηρίζεται τόσο σε Έλληνες και ελπίζω να το βελτιώσει. Εμείς με όλους τους συνεργάτες μας θέλουμε να κάνουμε καλή δουλειά και θα υπάρχει τεράστιο κίνητρο για την Εθνική Ανδρών».

Για τον Γιώργο Κούτσια: «Είναι σημαντικό να υπάρχει επένδυση των ομάδων στα δικά τους παιδιά. Είναι μία σκέψη για επιλογή στην Εθνική Ελπίδων, είναι ένα παιδί με ταλέντο και παιδιά όπως ο Κούτσιας χρειάζονται στήριξη».

Για τον Άρη: «Οι Ελληνικές ομάδες φάνηκαν λίγο ανέτοιμες, εκτός από τον Άρη απέναντι σε μία αδύναμη ομάδα όπως η Γκόμελ, ωστόσο πήρε ψυχολογία και τώρα έχει έναν πιο δυνατό αντίπαλο με κακό σκορ, αλλά όχι ακατόρθωτο. Ο Άρης έχει τη δυνατότητα και την ποιότητα για να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και θα χρειαστεί υπομονή και θα ήταν το ιδανικό στα πρώτα 45 λεπτά να έχει σκοράρει και να μην έχει δεχθεί γκολ. Χρειάζεται υπομονή και από τον κόσμο», είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags