Facebook Pixel Φέρνει… νέο Άμραμπατ η ΑΕΚ - Τεχνίτης εξτρέμ που παίζει και 10άρι - Διαφορά ενός εκατομμυρίου!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-11 16:30:00

Φέρνει… νέο Άμραμπατ η ΑΕΚ - Τεχνίτης εξτρέμ που παίζει και 10άρι - Διαφορά ενός εκατομμυρίου!

του Γιώργου Κτενά
Φέρνει… νέο Άμραμπατ η ΑΕΚ - Τεχνίτης εξτρέμ που παίζει και 10άρι - Διαφορά ενός εκατομμυρίου!

"Είναι από τους καλύτερους παίκτες στο ρόστερ της ομάδας του"! Ποιος είναι ο νέος μεταγραφικός στόχος της Ένωσης για τα άκρα, τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, η περσινή σεζόν και η πρόταση που έχουν καταθέσει οι Κιτρινόμαυροι.

ΑΕΚ - Νίκλας Ελίασον: Στο ρεπορτάζ τής Ένωσης φαίνεται ότι έχει επιστρέψει δυνατά το όνομα του 26χρονου Σουηδού εξτρέμ, που και το περασμένο καλοκαίρι είχε απασχολήσει ξανά τους Κιτρινόμαυρους.

Τι έκανε την τελευταία σεζόν με τη φανέλα της Νιμ, πόσα χρήματα προσφέρει η Ένωση για να τον αποκτήσει και ποια είναι η θέση του στο γήπεδο. Το sportdog επικοινώνησε με τον Μιχάλη Σινάκο, άριστο γνώστη του γαλλικού ποδοσφαίρου, για να πάρουμε τις απαντήσεις...

"Kάτω από 1 εκατ. η ΑΕΚ για Ελίασον - την έχει απορρίψει η Νιμ - Ζητάει 2,5 εκατ. ευρώ "

"Η ΑΕΚ έχει κάνει χαμηλότερη πρόταση και από πέρσι, κάτω από 1 εκατ ευρώ, ενώ από τη Νιμ έχουν ορίσει την τιμή του παίκτη στα 2-2,5 εκατ. ήδη έχουν απορρίψει την πρόταση της Ένωσης, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Γαλλία", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος, μέσω του sportdog. 

Τι έκανε την προηγούμενη σεζόν ο Ελίασον;

"Αγωνίστηκε σε μια μέτρια ομάδα, όπως η Νιμ, για αυτό και υποβιβάστηκαν. Ως αριστερός μεσοεπιθετικός έπαιξε, καλούτσικη συμμετοχή στην ανάπτυξη της ομάδας, τεχνιτάκος, δεν είναι κακός παίκτης. Αλλά ο Τύπος στη Γαλλία αναφέρει ότι η ομάδα του έχει καλύτερες προτάσεις για να τον παραχωρήσει".

"Δεν θα βγάλει μάτια στην Ελλάδα - Σέντρα, σουτ, εκτελέσεις φάουλ - 5,5 στα 10"

Ποια είναι η άποψή σου για την αξία του;

"Δεν είναι κακός παίκτης, αλλά δεν θα έρθει (αν έρθει!) στην Ελλάδα και θα βγάλει μάτια. Αξιόπιστη λύση αριστερά και λίγο και κεντρικά. Έχει σέντρα, σουτ, εκτελέσεις φάουλ, αλλά δεν είναι εξτρέμ με την κλασική έννοια. Είναι πιο οργανωτικός, πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής".

Οπότε δεν έρχεται ως εξτρέμ;

"Δεν είναι ο κλασικός εξτρέμ που τρέχει μπροστά, πάνω στη γραμμή, και δεν κάνει τίποτα άλλο. Είναι πιο κεντρικός παίκτης".

Στη Γαλλία διακρίθηκε;

"Για τη Νιμ και την β΄ κατηγορία που είναι φέτος η ομάδα, είναι στους 3-4 καλύτερους του ρόστερ της - Θεωρώ ότι είναι ο δεύτερος καλύτερος παίκτης της Νιμ. Αλλά σαν γενική βαθμολογία θα του έβαζα 5,5 στα 10". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Θυμιάνη στην ΑΕΚ - "Μπάσιμο" από άλλη μεγάλη ομάδα - "Κονέ" με... Κορμπεράν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags