Facebook Pixel ΑΕΚ - Κωνσταντίνος Θυμιάνης: Ανατροπή με Θυμιάνη στην ΑΕΚ - "Μπάσιμο" από άλλη μεγάλη ομάδα - "Κονέ" με... Κορμπεράν!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-11 13:04:00

Ανατροπή με Θυμιάνη στην ΑΕΚ - "Μπάσιμο" από άλλη μεγάλη ομάδα - "Κονέ" με... Κορμπεράν!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ανατροπή με Θυμιάνη στην ΑΕΚ - "Μπάσιμο" από άλλη μεγάλη ομάδα - "Κονέ" με... Κορμπεράν!

Το... πολυεργαλείο που θέλει η Ένωση και το ενδιαφέρον των Big-5! Ποιος είναι ο νεαρός χαφ που ετοιμάζεται να υπογράψει στην Ένωση και ποιος θα είναι ο ρόλος του στην ομάδα; Γιατί δεν ήρθε πέρυσι, η σύνδεση με τον βοηθό του προπονητή του Ολυμπιακού και η αρχική συμφωνία.

ΑΕΚ - Κωνσταντίνος Θυμιάνης: Από πέρσι ήταν στόχος της Ένωσης ο Έλληνας άσος, το όνομα του οποίου έχει επιστρέψει δυνατά στο ρεπορτάζ, αλλά η επιθυμία του ήταν να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Γεγονός που τον είχε εμποδίσει, πέρσι, να φορέσει τα Κιτρινόμαυρα.

Τελικά είχε συνεχίσει την καριέρα του στην Ξάνθη, αλλά με τα προβλήματα που είχε η ομάδα παρασύρθηκε και αυτός στην μετριότητα, ήταν δίχως άλλο μια χαμένη σεζόν - Βέβαια δεν σταμάτησε ποτέ να καλείται από τον Σίμο στην Εθνική.

Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης είναι παίκτης που έχει πολλές θέσεις στο γήπεδο: Από αμυντικός χαφ μέχρι σέντερ μπακ ή και κατά συνθήκη δεξιός μπακ. Υπήρξε ενδιαφέρον από πολλές ομάδες στην Ελλάδα, από τους Big 5 δηλαδή (παλιότερα είχε συνδεθεί με τον ΠΑΟΚ), αλλά επειδή θέλει να τιμήσει τον λόγο του, που είχε δώσει προτεραιότητα στην ΑΕΚ επειδή τον τίμησε το προηγούμενο καλοκαίρι, δεν υπήρχε τίποτα άλλο για εκείνο.

Τον ενώνουν πολλά με την Ένωση, άλλωστε, και πιστεύει ότι οποιος ανταγωνισμός και να υπάρξει στα Σπάτα, μπορεί να ανταποκριθεί. Αρκεί να πάρει ευκαιρίες από τον Ματίας Αλμέιδα. Οι πληροφορίες του sportdog, που σας αποκάλυψε φέτος και το νέο φλερτ με την ΑΕΚ, αναφέρουν ότι, λογικά, από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένουμε οριστικές εξελίξεις.

Κι ένα μικρό παρασκηνιάκι: Ο βασικός λόγος που χάλασε πέρσι το καλοκαίρι του Θυμιάνη στην Ένωση, πέρα από το γεγονός ότι ο νεαρος άσος θεωρούσε ότι μπορούσε να βρει συμβόλαιο στο εξωτερικό, ήταν ότι οι Κιτρινόμαυροι τον είχαν ειδοποιήσει ότι θα έπαιζε στη β΄ ομάδα, κάτι που δεν το ήθελε. Άρα, φέτος, φαίνεται ότι γνωρίζει ότι θα τον κρατήσουν στην πρώτη ομάδα, παρότι όλα τα ρεπορτάζ τον παρουσιάζουν ήδη ως παίκτη της β’ ομάδας!  

Άντε, ένα ακόμα: Ο Μονρόι που είναι βοηθός του Κορμπεράν τώρα στον Ολυμπιακό (ολόκληρο το όνομά του είναι Ζάιμε Φιλίπε Μονρόι Ζάμιτ Πιεντάντ Περέιρα), ήταν ο πρώην προπονητής της αυτός τον είχε πείσει να μείνει Ξάνθη - Άσχετα αν μετά τον απέλυσαν. Μικρή που είναι η ποδοσφαιρική πιάτσα...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με τον... εκλεκτό του Αλμέιδα - Έρχεται Ελλάδα για άλλη μεγάλη ομάδα - "Κλοπή" από την ΑΕΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags