Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αλλαγή πλάνου στον ΠΑΟ - Οι τρεις Έλληνες που ποντάρει ο Ράντονιτς - Τρελαμένος… Έλληνας NBAer!
Μπάσκετ
| 2022-08-11 18:19:00

Αλλαγή πλάνου στον ΠΑΟ - Οι τρεις Έλληνες που ποντάρει ο Ράντονιτς - Τρελαμένος… Έλληνας NBAer!

του Pick n' Scroll
Αλλαγή πλάνου στον ΠΑΟ - Οι τρεις Έλληνες που ποντάρει ο Ράντονιτς - Τρελαμένος… Έλληνας NBAer!

Ο νέος ελληνικός κορμός του Τριφυλλιού και το πρόβλημα τραυματισμού. Ποιος πήγε στην Αμερική για να δουλέψει σκληρά και ποιος επέστρεψε για να δώσει απαντήσεις; Οι Πράσινοι είναι αποφασισμένοι τη φετινή σεζόν να βγάλουν μπροστά τα δικά τους παιδιά στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός είναι στην τελική ευθεία, τόσο για να πάρει τον έβδομο του ξένο, όσο και για να αρχίσει την προετοιμασία του. Στις 21 του μήνα οι «πράσινοι» μπαίνουν ουσιαστικά στα βάσανα για την επόμενη χρονιά, αν και βέβαια για κανά μήνα οι προπονήσεις δεν θα είναι πλήρεις. Και αυτό γιατί υπάρχουν παίκτες στις εθνικές ομάδες, αλλά και τραυματισμοί, όπως του Αλέξανδρου Σαμοντούροβ.

Εχουν γίνει σε γενικές γραμμές καλές μεταγραφές, αλλά ο νέος κόουτς, Ντέγιαν Ράντονιτς, θα ποντάρει αρκετά και σε παλιούς παίκτες της ομάδας. Ακόμη και σε αυτούς, που δεν έπαιζαν πολύ, όπως ο Νίκος Χουγκάζ. Ο πρώην παίκτης του Ιωνικού Νικαίας πήγε πέρυσι στα μέσα της σεζόν στο «τριφύλλι», αλλά δεν μπόρεσε να δείξει τα προσόντα του. Την χρονιά, που μας έρχεται, θα πάρει τις ευκαιρίες, ώστε να αποδείξει ότι είναι για το υψηλότερο επίπεδο. Ο 22χρονος πάουερ-φόργουορντ βρέθηκε τον τελευταίο καιρό στις ΗΠΑ και δούλεψε εκεί, δίπλα σε πολύ καλούς προπονητές και γυμναστές. Εχει βελτιωθεί σε αρκετά κομμάτια και μένει πλέον να τα δείξει και στο παρκέ, στα επίσημα παιχνίδια.

Ο Ράντονιτς ποντάρει επίσης και στον Γιώργο Καλαϊτζάκη, ο οποίος επέστρεψε στο ΟΑΚΑ πριν από λίγο καιρό. Στο σχήμα της Εθνικής δεν είναι καθώς κρίθηκαν πιο έτοιμοι άλλοι παίκτες. Ο πρώην της Οκλαχόμα Σίτι έχει πεισμώσει, δουλεύει πολύ και την επόμενη χρονιά θέλει να δείξει ότι μπορεί να παίξει άνετα στο επίπεδο της Ευρωλίγκας. Τα προσόντα τα έχει, ειδικά τα σωματικά, αφού είναι γκαρντ σχεδόν 2 μέτρα και με πολύ μακριά άκρα.

Ο Ράντονιτς περιμένει πολλά και από τον Σαμοντούροβ, αλλά στο ξεκίνημα της προετοιμασίας δεν θα τον έχει, καθώς ο μικρός είναι τραυματίας και δύσκολα θα μπει στο γήπεδο πριν από τις 25 Σεπτεμβρίου. Είναι, όμως, τεράστιο ταλέντο και όταν γίνει καλά, θα αρχίσει να βλέπει ο πολύς κόσμος την αξία του και την προοπτική του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Επιστροφή" Μπέικον για Παναθηναϊκό - "Μήνυμα" σε Μήτογλου - Φούντωσαν τα σενάρια για Αγραβάνη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags