Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νέα απόφαση Αλαφούζου για το μπάτζετ - Άμεσα δύο μεταγραφές ο ΠΑΟ - Ηχηρό χτύπημα από Ελλάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-12 17:43:00

Νέα απόφαση Αλαφούζου για το μπάτζετ - Άμεσα δύο μεταγραφές ο ΠΑΟ - Ηχηρό χτύπημα από Ελλάδα!

Νέα απόφαση Αλαφούζου για το μπάτζετ - Άμεσα δύο μεταγραφές ο ΠΑΟ - Ηχηρό χτύπημα από Ελλάδα!

Οι επόμενες μεταγραφές, οι στόχοι που βρέθηκαν και το πρωτάθλημα! Στο Τριφύλλι δεν απογοητεύονται από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και με κοινή απόφαση διοίκησης-προπονητή, φουλάρουν για τις τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ, που θα δώσουν έξτρα ώθηση στην ομάδα για τη μάχη του τίτλου.

Παναθηναϊκός: Ο αποκλεισμός από τη Σλάβια Πράγας έχει φέρει απογοήτευση στον Παναθηναϊκό, συναίσθημα λογικό όταν μιλάμε για ένα σύλλογο με το μέγεθος του Τριφυλλιού. Πέραν του ότι η ομάδα είχε θέσει ως στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Conference, το γεγονός ότι στα δυο παιχνίδια με τους Τσέχους οι Πράσινοι ήταν καλύτεροι, κάνει ακόμα πιο δυσκολοχώνευτη την κατάσταση.

Ωστόσο, πέραν της πικρίας υπάρχει και ικανοποίηση για το πως στάθηκε η ομάδα. Το σύνθημα με τη λήξη στη Λεωφόρο «Πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ», είναι ενδεικτικό των βλέψεων που υπάρχουν για φέτος. Και ας μην το πει ανοιχτά κανείς από το κλαμπ, αυτή η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς φέτος θα παλέψει στα ίσια για το μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος. Προς αυτή την κατεύθυνση, αναμένεται πλέον σημαντική ενίσχυση μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί μίνιμουμ για δυο ακόμα παίκτες, ένα δεκάρι και ένα οκτάρι. Ο αποκλεισμός από τη Σλάβια δεν θα επηρεάσει καθόλου το μπάτζετ για τις συγκεκριμένες θέσεις. Κάτι που σημαίνει, ότι θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές ποιότητας. Κάπου εδώ κρατήστε και το όνομα του Πάολο Φερνάντες του Βόλου, που πρώτο το SportDog σας είχε αποκαλύψει το πόσο… γυάλισε στους μεγάλους, μετά το φιλικό μάλιστα με τους Πράσινους στη Λεωφόρο.

Τώρα, το ενδεχόμενο απόκτησης και άλλου εξτρέμ έχει υποχωρήσει κάπως (χωρίς να αποκλείεται εντελώς το ενδεχόμενο προσθήκης), καθώς ο Βαγιαννίδης δείχνει ικανός να παλέψει και να πάρει τελικά χρόνο στο ροτέισον. Και κάτι τελευταίο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και στο «8» και στο «10» ο Παναθηναϊκός έχει εντοπίσει τους βασικούς του στόχους και επιχειρεί να κλείσει προσεχώς τα deals. Άλλωστε οι… ζυμώσεις προχωρούσαν κανονικά, καθ’ όλη τη διαρκείας αυτής της διπλής εβδομάδας αγώνων με τη Σλάβια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον… τέλειωσε από τον ΠΑΟ ο Γιοβάνοβιτς την ώρα του αγώνα με Σλάβια - Έρχεται μεταγραφή έκπληξη!

 
Παναθηναϊκός - Σλάβια Πράγας 1-1 |HIGHLIGHTS|" itemprop="name" />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags