Facebook Pixel Τάκης Μπαλτάκος: "Βόμβες" από Μπαλτάκο στους διαιτητές - Ατάκες... φωτιά για "χειρουργεία" - "Θα σας τελειώσω"
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-12 23:14:00

"Βόμβες" από Μπαλτάκο στους διαιτητές - Ατάκες... φωτιά για "χειρουργεία" - "Θα σας τελειώσω"

Sportdog Team
"Βόμβες" από Μπαλτάκο στους διαιτητές - Ατάκες... φωτιά για "χειρουργεία" - "Θα σας τελειώσω"

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε σε διαιτητές και βοηθούς ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς προειδοποιώντας τους για την απόδοσή τους στα παιχνίδια που έρχονται.

Τάκης Μπαλτάκος: "Καμπανάκια" από τον πρόεδρο της ΕΠΟ προς τους διαιτητές και τους βοηθούς της Super League 1 στο περιθώριο του σεμιναρίου τους αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι αν "προχωρήσουν σε χειρουργεία, θα τους... τελειώσει".

«Θα πρέπει να αντισταθείτε. Είμαι πολλά χρόνια και ξέρω πολλά περισσότερα από όσα νομίζετε. Πολλά παραπάνω απ' όσα έχουν γραφτεί.

Εάν δεν το κάνετε, θα έχει πρόβλημα η Επιτροπή Διαιτησίας και θα έχετε πρόβλημα και εσείς (ανέφερε και σχετικό παράδειγμα από το παιχνίδι που είχε δει με Παναθηναϊκό και Άρη).

Ο διαιτητής εκείνου του αγώνα σε μια φάση απέβαλλε τρεις ποδοσφαιριστές. Αυτό είναι το γνωστό 'χειρουργείο'. Ο κ. Μπένετ δεν ξέρει από αυτά. Μην κάνετε 'χειρουργεία' γιατί θα τελειώσετε από την διαιτησία. Με τέτοια πράγματα τελειώσατε», είπε ο Τάκης Μπαλτάκος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags