Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτούς ζήτησε ο Γιοβάνοβιτς από Αλαφούζο - Φέρνει... Γκατσίνοβιτς στον ΠΑΟ - Δύο μεγάλες μεταγραφές
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-13 15:00:00

Αυτούς ζήτησε ο Γιοβάνοβιτς από Αλαφούζο - Φέρνει... Γκατσίνοβιτς στον ΠΑΟ - Δύο μεγάλες μεταγραφές

Αυτούς ζήτησε ο Γιοβάνοβιτς από Αλαφούζο - Φέρνει... Γκατσίνοβιτς στον ΠΑΟ - Δύο μεγάλες μεταγραφές

Η υπέρβαση στο μπάτζετ και οι παίκτες που θέλει ο Σέρβος κόουτς. Οι Πράσινοι παρά τον αποκλεισμό από τη Σλάβια δεν αλλάζουν στρατηγική, φουλάρουν για τις δύο επόμενες προσθήκες στο ρόστερ και μάλιστα ο προπονητής έχει ήδη δώσει σχετικές... οδηγίες. Η ιδιομορφία των δύο παικτών που ψάχνει!

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί μίνιμουμ για δυο ακόμα μεταγραφές στην αγορά και ειδικότερα, θα πάει για ένα δεκάρι και ένα οκτάρι.

Ο αποκλεισμός από τη Σλάβια Πράγας δεν θα επηρεάσει καθόλου το μπάτζετ για τις συγκεκριμένες θέσεις. Κάτι που σημαίνει, ότι θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές ποιότητας.

Ως προς αυτούς τους παίκτες τώρα, υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια. Ο Γιοβάνοβιτς ψάχνει αθλητές που θα μπορούν να καλύψουν παραπάνω από μια θέσεις. Δηλαδή το «χ» δεκάρι που θα αποκτηθεί θα μπορεί να παίξει και στα πλαγιά, ενώ αντίστοιχα το οκτάρι ιδανικά θα πρέπει να μπορεί να ανεβεί και σε πιο επιτελικό ρόλο σε συγκεκριμένα σχήματα.

Αυτό δεν είναι κάτι νέο για τον Ιβάν. Ειδικά με τον Γκατσίνοβιτς πέρσι το έκανε πολύ αυτό με τις εναλλαγές θέσεων. Σε λίγα μόλις παιχνίδια είχαμε δει τον νυν άσο της ΑΕΚ να παίζει στο «8», στο «10», σε ρόλο ακραίου ακόμα και δεύτερου επιθετικού. Κάτι ανάλογο προβλέπεται να δούμε και στις μεταγραφές που επίκεινται στο Τριφύλλι.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός σε μεγάλη ελληνική ομάδα - "Τρίζει" η καρέλα του προπονητή - Δεν... πίστευαν τι έκανε!
 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags