Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Σαφάρι" Ολυμπιακού σε Ρωσία, Ουκρανία - Ψηλά στη λίστα εξτρέμ 5 εκατ. - Συμπατριώτης Ζινκερνάγκελ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-13 21:16:00

"Σαφάρι" Ολυμπιακού σε Ρωσία, Ουκρανία - "Φλερτ" με εξτρέμ 5 εκατ. - Συμπατριώτης Ζινκερνάγκελ!

BoxtoBox
"Σαφάρι" Ολυμπιακού σε Ρωσία, Ουκρανία - "Φλερτ" με εξτρέμ 5 εκατ. - Συμπατριώτης Ζινκερνάγκελ!

Αριστεροπόδαρος ακραίος, που παίζει και στην κορυφή της επίθεσης! Ποιος είναι ο παίκτης που εξέτασαν πολύ σοβαρά το προηγούμενο διάστημα στο Λιμάνι; Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις, η επιθυμία του να επιστρέψει στην πατρίδα του και η μεγάλη πώληση.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Φίλιπ Ζίνκερναγκελ θέλοντας να ενισχύσει το δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού του. Οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων είχαν σαφή γνώμη για τον Δανό αφού την προηγούμενη σεζόν τον παρακολούθησαν από πολύ κοντά ως μέλος της Νότιγχαμ Φόρεστ που κέρδισε την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ωστόσο το box to box που έχει... κεραίες παντού και οι οποίες πιάνουν καλά, ξέρει ότι ο Ζίνκερναγκελ δεν είναι ο μοναδικός Δανός με τον οποίο... μπλέχτηκε αυτό το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός. Υπήρχε κι άλλος σπουδαίος παίκτης με τον οποίο φλέρταρε υπό άκρα μυστικότητα η ομάδα του Πειραιά πριν από αρκετές εβδομάδες. Μιλάμε για παίκτη με χρηματιστηριακή αξία 8 εκατ.ευρώ αυτή τη στιγμή. Παίκτη που αγωνίζεται κυρίως στα φτερά της επίθεσης αλλά και στην κορυφή. Για την ακρίβεια αυτός ο παίκτης πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις που είχαν τεθεί αφού είναι και αριστεροπόδαρος.

Ποιός ήταν αυτός; Ο Άντερς Ντράιερ. Οι ερυθρόλευκοι είχαν... χτενίσει, λόγω της ιδιαιτερότητας του πολέμου, όλη τη ρωσική και την ουκρανική αγορά. Και αν δεν το ξέρετε, ο Ντράιερ ανήκε στη Ρουμπίν Καζάν. Από τη ρωσική ομάδα τον είχε δανειστεί τον Μάρτιο του 2022, όταν ξέσπασε ο πόλεμος, η Μίντιλαντ μέχρι και τον Ιούνιο. Κι επειδή η κατάσταση δεν άλλαξε, ο Ντράικερ ήθελε να φύγει από τη Ρουμπίν. Κάπου εκεί προτάθηκε και εξετάστηκε σοβαρά από τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο ο παίκτης, Δανός γαρ, έδειξε προτίμηση στο να γυρίσει στην πατρίδα του. Η Μίντιλαντ πλήρωσε 5 εκατ. ευρώ στις 6 Ιουλίου και τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή. Για να αντιληφθεί κανείς για τι παίκτη μιλάμε, μέχρι στιγμής στη σεζόν με τη Μίντιλαντ, σε 8 επίσημα ματς, 4 με ΑΕΚ Λάρνακας και Μπενφίκα στα προκριματικά του Champions League και άλλα 5 για τη δανέζικη λίγκα, μετράει 4 γκολ και 2 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η απόφαση Φορτούνη, "κλείδωσε" η ανακοίνωση - "Τέλειωσε" παίκτη 3 εκατ. ο Κορμπεράν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags