Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μεγάλη έκπληξη Μαρινάκη με διεθνή φορ - Τον πήρε η Νότιγχαμ, τον δίνει απευθείας στον Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-13 22:29:00

Μεγάλη έκπληξη με διεθνή φορ - Τον πήρε η Νότιγχαμ, τον... στέλνουν Ελλάδα - Πήρε θέση ο Ολυμπιακός

Sportdog Team
Μεγάλη έκπληξη με διεθνή φορ - Τον πήρε η Νότιγχαμ, τον... στέλνουν Ελλάδα - Πήρε θέση ο Ολυμπιακός

"Σκάει" μεταγραφή μέσω Νότιγχαμ στους πρωταθλητές Ελλάδας; Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την αγγλική ομάδα, όμως στο εξωτερικό αναφέρουν πως ετοιμάζει βαλίτσες για Πειραιά ως δανεικός.

Ολυμπιακός: Οι μεταγραφικές εξελίξεις στο ποδόσφαιρο δεν σταματούν και αυτή τη φορά φαίνεται πως υπάρχει σύνδεση για τις δύο ομάδες του Βαγγέλη Μαρινάκη. Όπως αναφέρει το Football Insider η Νότιγχαμ Φόρεστ συμφώνησε με την Μπορντό για την απόκτηση του 30χρονου διεθνούς επιθετικού Χουάνγκ Ουί-Τζο έναντι 4 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, το δημοσίευμα τονίζει ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ αναμένεται να τον παραχωρήσει άμεσα στον Ολυμπιακό, σε μια εξέλιξη που θα έχει ενδιαφέρον, μιας και φαίνεται ότι θα καλύψει το κενό του Τικίνιο.

Ο διεθνής με τη Νότια Κορέα αποκτήθηκε το 2019 από την Μπορντό και έκτοτε έχει πραγματοποιήσει 92 συμμετοχές στη Ligue 1 με απολογισμό 29 γκολ και 7 ασίστ. Ο υποβιβασμός της γαλλικής ομάδας όμως σε συνδυασμό με την δυσβάσταχτη οικονομική κατάσταση, υποχρεώνει τους Γιρονδίνους να τον παραχωρήσουν.

  • UPDATE: Η επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει ότι το δημοσίευμα των Αγγλων δεν ισχύει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν θα αποκτήσουν σέντερ φορ. Και ήδη οι ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση έχουν ξεκινήσει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σαφάρι" Ολυμπιακού σε Ρωσία, Ουκρανία - "Φλερτ" με εξτρέμ 5 εκατ. - Συμπατριώτης Ζινκερνάγκελ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags