Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Έξαλλος ο Λουτσέσκου με το... σχέδιο εναντίον του - "Χτυπούν" τον Σαββίδη - Ανατροπή με Μπότο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-14 10:00:00

Έξαλλος ο Λουτσέσκου με το... σχέδιο εναντίον του - "Χτυπούν" τον Σαββίδη - Ανατροπή με Μπότο!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έξαλλος ο Λουτσέσκου με το... σχέδιο εναντίον του - "Χτυπούν" τον Σαββίδη - Ανατροπή με Μπότο!

Τι συνέβη στη Θεσσαλονίκη, ο εκνευρισμός του Ραζβάν και ο Ιβάν! Το κλίμα στον Δικέφαλο μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος δεν είναι πολύ καλό, καθώς ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός έχει προκαλέσει αρκετές... εσωτερικές μουρμούρες. Τι "χρεώνουν" στον Ρουμάνο προπονητή και ποια η αντίδρασύη του. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο Sportdog.gr...
 

Ολόκληρο θέμα έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα στον ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι Σόφιας, με αρκετούς να… βάζουν ευθέως στο κάδρο και τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μόνο που από την πλευρά του Ρουμάνου προπονητή, φαίνεται ότι θεωρούν πως έβγαλαν όλο το αντι-ΠΑΟΚτσήδικο μένος, επειδή ο Λουτσέσκου έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη  του Σαββίδη. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δεν υπάρχει πραγματικό πρόβλημα με τον Μπότο, παρά το ρεπορτάζ που υπάρχει από τη Θεσσαλονίκη, γιατί ο Λουτσέσκου ήθελε να έρθει τεχνικός διευθυντής στην ΠΑΕ για να μην έχει την ευθύνη των μεταγραφών.

Κάτι ακόμα που βγαίνει από την πλευρά του Λουτσέσκου, είναι ότι υπάρχει σκοπιμότητα στα διάφορα δημοσιεύματα για την παρουσία του στον πάγκο, ότι δεν είναι ενεργητικός, με διάθεση κ.λπ. Ο Ραζβάν θεωρεί ότι όλα αυτά συμβαίνουν επειδή είναι πύργος για τον Σαββίδη, ο Ιβάν του έχει καψούρα. Άρα χτυπώντας τον Ρουμάνο, εμμέσως προσπαθούν να χτυπήσουν τον Σαββίδη...

Τέλος, ένα ακόμα θέμα που έχει προκύψει σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη αλλά η πλευρά του Ραζβάν Λουτσέσκου χαμηλώνει τους τόνους, προφανώς για το καλό του ΠΑΟΚ, είναι η σχέση του με τον Ζοσέ Μποτο.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Τόμας, που φαίνεται ότι αποτελεί επιλογή τού Μπότο και όχι εισήγηση του Λουτσέσκου. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν έπαιξε στο ματς με τη Λέφσκι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αν και από την πλευρά του Λουτσέσκου βγαίνει προς τα έξω ότι ο παίκτης δεν ήταν έτοιμος.

Έφτασε στη θεσσαλονίκη στις 14 Ιουλίου και το παιχνίδι ήταν στις 21 - Σε αντίθεση με τον Νάρεϊ όμως, που είχε έρθει από προετοιμασία και προπονήσεις με ομάδα, ο Τόμας ήταν χωρίς προετοιμασία και προπονήσεις. Με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί. Αν είχε κάποιο πρόβλημα, πάντως, ο Λουτσέσκου, θα ήταν με τον Τσόλακ: Ο Ρουμάνος ήθελε να μείνει και να παίξει στα προκριματικά, ως κάποιος που είχε κάνει προετοιμασία με την ομάδα.

Όμως στο σύγχρονο ποδόσφαιρο τα πάντα κινούνται με ρυθμούς αγοράς, και η αγορά έκρινε ότι η τιμή του τσόλκ ήταν τόσο ψηλά στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Για αυτό και ο Κροάτης επιθετικός αποχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός σε μεγάλη ελληνική ομάδα - "Τρίζει" η καρέκλα του προπονητή - Δεν... πίστευαν τι έκανε!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags