Facebook Pixel Premier League: Αναταραχή στην Αγγλία - Παίκτης τοπ ομάδας της Premier League προτιμά να ντύνεται γυναίκα
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-14 18:55:00

Αναταραχή στην Αγγλία - Παίκτης τοπ ομάδας της Premier League προτιμά να ντύνεται γυναίκα

Sportdog Team
Αναταραχή στην Αγγλία - Παίκτης τοπ ομάδας της Premier League προτιμά να ντύνεται γυναίκα

Νέα αποκάλυψη στο Νησί που έχει προκαλέσει... σάλο μιας και ποδοσφαιριστής κορυφαίας ομάδας του πρωταθλήματος φαίνεται ότι προτιμά να ντύνεται γυναίκα.

Premier League: Αποκάλυψη από την Βρετανίδα καλονή Chloe Grey που ου εργάζεται στο κανάλι επικοινωνίας ενηλίκων Babestation και αποκάλυψε ότι παίκτης της Άρσεναλ έχει ιδιαίτερες προτιμήσεις σχετικά με την εμφάνισή του σε προσωπικές στιγμές και συγκεκριμένα της έδωσε υπέρογκο ποσό για να συνομιλήσει μαζί της ντυμένος… γυναίκα.

«Ξόδεψε περίπου ένα χιλιάρικο και ήθελε να ντυθεί γυναίκα. Είχε ένα σετ με λευκά εσώρουχα, κραγιόν και μια περούκα. Με τους ποδοσφαιριστές μου έκανε πάντα εντύπωση το ότι ενώ έχουν μία τόσο δυναμική δουλειά και είναι επαγγελματίες, στην προσωπική του ζωή κάνουν πράγματα που θεωρούνται ταμπού μπροστά από μία οθόνη», δήλωσε η ίδια, τονίζοντας πως οι περισσότεροι πελάτες της είναι ποδοσφαιριστές της Premier League, δικηγόροι και αστυνομικοί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags