Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Έγκλημα" στον ΠΑΟΚ με Ζάχαβι - Ποιοι τον "έκοψαν" από την Τούμπα - Μία… ανάσα από Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-14 20:05:00

"Έγκλημα" στον ΠΑΟΚ με Ζάχαβι - Ποιοι τον "έκοψαν" από την Τούμπα - Μία… ανάσα από Ολυμπιακό!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Έγκλημα" στον ΠΑΟΚ με Ζάχαβι - Ποιοι τον "έκοψαν" από την Τούμπα - Μία… ανάσα από Ολυμπιακό!

Η… καραμπόλα με τον Ισραηλινό και η πώληση των 3 εκατομμυρίων. Πότε έφτασε κοντά στους Θεσσαλονικείς ο φορ της Μακάμπι, γιατί δεν προχώρησε η μεταγραφή και ποιος ήρθε στη θέση του; Μία ιστορία που μάλλον έχουν μετανιώσει στον Δικέφαλο.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Με τον Αντόνιο Τσόλακ να αποτελεί μακρινή ανάμνηση για τον ΠΑΟΚ, ανασύραμε από τη μνήμη μας μια πολύ ενδιαφέρουσα και άκρως διδακτική ιστορία, που αφορά τον Δικέφαλο και τη μεταγραφική ενίσχυσή του.

Θα γυρίσουμε λίγα χρόνια πίσω, όταν στην ομάδα ήταν ακόμα ο Όλαφ Ρέμπε. Όταν είχε φτάσει η ώρα της ενίσχυσης με επιθετικό, στα γραφεία του Δικέφαλου υπήρχε πρόταση για την αποκτηση του Εράν Ζάχαβι - Του Ισραηλινού γκολεαδόρ που (και) φέτος "έπαιξε" για τον Ολυμπιακό και, γενικά, όπου κι αν έχει βρεθεί στην καριέρα του τα "παστελώνει" ως αξιόπιστος σκόρερ που είναι.

Παρόλα αυτά ο Ρέμπε αποφάσισε να μην προκρίνει την περίπτωσή του στην τελική εισήγηση, προφανώς σε συνεργασία με τον Άμπελ Φερέιρα, και στον ΠΑΟΚ τελικά είχε έρθει ο Τσόλακ!

Θα πει κάποιος ότι, στο τέλος της γραφής, ο Δικέφαλος δεν μπήκε "μέσα" από την περίπτωση του Κροάτη επιθετικού, καθώς πήρε τα λεφτά του πίσω από την Ρέιντζερς (2.5 εκατομμύρια + 500.000 ευρώ μπόνους). Αλήθεια είναι αυτό. Αλλά η ομάδα συνέχισε να ψάχνει επιθετικό, καθώς ο προπονητής (όποιος προπονητής συνεργάστηκε στον Δικέφαλο με τον Τσόλακ) δεν βρήκε τις λύσεις που έψαχνε στη θέση «9».

Ακόμα και τώρα, πάντως, στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Ζάχαβι δείχνει ότι η τέχνη του γκολ πληρώνεται και, φυσικά, δεν ξεχνιέται. Το έμαθαν καλά και το πλήρωσαν και στον Άρη προ ημερών, με το γκολ που πέτυχε στην ήττα της Μακάμπι με 2-1 στη Θεσσαλονίκη. Το τέρμα που σημείωσε λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο, ουσιαστικά κλείδωσε την πρόκριση των Ισραηλινών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος ο Λουτσέσκου με το... σχέδιο εναντίον του - "Χτυπούν" τον Σαββίδη - Ανατροπή με Μπότο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags