Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Αυτούς δεν θέλει ο Λουτσέσκου - Ζημιά 15 εκατ. για ΠΑΟΚ - Πρόβλημα ότι ο Σαββίδης είναι στο Ροστόφ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-15 13:35:00

"Αυτούς δεν θέλει ο Λουτσέσκου - Ζημιά 15 εκατ. για ΠΑΟΚ - Πρόβλημα ότι ο Σαββίδης είναι στο Ροστόφ"

του Γιώργου Κτενά
"Αυτούς δεν θέλει ο Λουτσέσκου - Ζημιά 15 εκατ. για ΠΑΟΚ - Πρόβλημα ότι ο Σαββίδης είναι στο Ροστόφ"

Οι οκτώ παίκτες που θα φύγουν και οι σχέσεις Ραζβάν-Πάμπλο Γκαρσία! Η οικονομική τρύπα μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό είναι μεγάλη στον Δικέφαλο και πρέπει να... αδειάσει το ρόστερ για να εξοικονομηθούν χρήματα. Ποιοι είναι στην έξοδο με απόφαση του προπονητή, τι συμβαίνει με τον Ζοσέ Μπότο και η απουσία του Ιβάν!

Αρκετές και σημαντικές είναι οι εξελίξεις του τελευταίο διαστήματος στον ΠΑΟΚ και το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Νίκο Πετρουλάκη, δημοσιογράφο από τη Θεσσαλονίκη που έχει πολλά χρόνια θητείας στο αθλητικό ρεπορτάζ, προκειμένου να μας σχολιάσει όσα συμβαίνουν στο ασπρόμαυρους

"Αυτούς τους παίκτες δεν θέλει ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ - Ζημιά 15 εκατ. ευρώ - Καντουρί και Ζίβκοβιτς στο κάδρο"

"Για τον Μουργκ υπάρχει συζήτηση για την Λίντσερ, γιατί δεν τον θέλει ο προπονητής, κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τους Λάμπρου, Τέιλορ, Ζαμπά. Θέλει να πουλήσει τον Κούρτιτς και τον Ντόγκλας για να μειώσει τη ζημιά και να απαλλαχτεί από μεγάλα συμβόλαια. Γιατί ο αποκλεισμός από την Ευρώπη θα φέρει ζημιά που θα ξεπερνά τα 15 εκατ. ευρώ και αυτά πρέπει να βρεθούν από συμβόλαια", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος από τη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Αναφέρομαι σε παίκτες που δεν πρόσφεραν, αλλά μετά και στον Κούρτιτς και τον Ντόγκλας. Επίσης, θα πρέπει να αρχίσει να βλέπει τον Καντουρί σε αυτή την κατεύθυνση, που κοστίζει 700.000 ευρώ συν τη Εφορία, τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς που στοιχίζει 450.000 ευρώ, παίκτες δηλαδή που δεν θα παίξουν ποτέ - Ο μεν πρώτος είναι μόνιμα τραυματίας, ο δε δεύτερος είναι μονίμως αναπληρωτικός".

"6+ εκατ. ευρώ από μεταγραφές - Δυσαρμονία Λουτσέσκου-Μπότο - Δεν τον ζήτησε ο Ραζβάν"

Πόσα χρήματα μπορεί να μαζέψει από τους παίκτες που θέλει να δώσει;

"Ζαμπά, Τέιλορ και Μουργκ είναι στα 2,5 εκατ. ευρω όλοι μαζί, συν 300.000 από τον Λάμπρου, συν 800.000 ευρώ από τον Κούρτιτς και άλλα 2,5 εκατ. ευρώ από τον Ντόγκλας".

Υπάρχει σχετική μουρμούρα στη Θεσσαλονίκη για τη σχέση Μπότο-Λουτσέσκου.

"Δεν τα βρίσκουν, είναι γεγονός ότι υπάρχει μια δυσαρμονία απόψεων μεταξύ των δύο ανδρών  και φαίνεται ότι η αιτία είναι η μεταγραφή του Τόμας στον ΠΑΟΚ, που ο Λουτσέσκου δεν φαίνεται ότι την είχε ζητήσει".

"Για αυτό δεν επικοινωνούν Γκαρσία-Λουτσέσκου - Λείπει ο γάτος - Δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ με Σαββίδη"

Τι μπορούμε να πούμε για τη σχέση Λουτσέσκου-Γκαρσία;

"Η σχέση Λουτσέσκου-Γκαρσία απασχολεί εδώ και δύο χρόνια τον ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου ήθελε να γίνει επαφή σε φιλικό κλίμα, ο Γκαρσία σε αυστηρά επαγγελματικό και, τελικά, δεν έχει γίνει ποτέ. Θα έπρεπε όμως να είχε γίνει η συνάντηση, γιατί ο Γκαρσία θα μπορούσε να ενημερώσει, αλλά ως πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, που έχει κερδίσει Κύπελλο, ίσως και ο Λουτσέσκου να τον βλέπει ανταγωνιστικά".

Σχετίζονται όλα με την απουσία του Σαββίδη;

"Βασικό πρόβλημα είναι να λείπει ο γάτος και να χορεύουν τα ποντίκια. Αν ήταν εδώ ο Σαββίδης θα ήταν πολύ διαφορετικά όλα προς το καλύτερο και όσον αφορά τη λειτουργία του ΠΑΟΚ αλλά και τις σχέσεις των στελεχών του. Αλλά και για τις παραστάσεις της ομάδας ενώπιων της ΕΠΟ, της Σούπερ Λιγκ, του Αυγενάκη κ.λπ. Αλλά, δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης είναι στο Ροστόφ".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έγκλημα" στον ΠΑΟΚ με Ζάχαβι - Ποιοι τον "έκοψαν" από την Τούμπα - Μία… ανάσα από Ολυμπιακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags